işlemci neden Amd İntel işlemci olsa ? benim işlemci çok iyi gibi.@ERAYERY Ekran kartında uyum vs PCI express slotu ile olur her işlemci ile kullanabilirsin. Önerim ise şu sistem olur:
Toplam: 8080 TL. 480 GB bana yetmez diyorsan ise 1TB HDD ve 240GB SSD al. RTX 2070 1080'den daha iyi bir ekran kartı bu arada.
- Ekran Kartı: MSI GeForce RTX 2070 ARMOR 8G
- Eki Görüntüle 359593
![]()
Fiyatına göre sundukları çok iyi o yüzden. Saf güç olarak İntel daha önde evet ama bunun sana getirisi 5-10 FPS. Soğutucu, Z serisi anakart derken çok pahalı oluyor. 1060 ile RTX 2070 ile aralarında 34-40 FPS oynuyor fakat.işlemci neden Amd İntel işlemci olsa ? benim işlemci çok iyi gibi.
Bu sistem çok iyi ve çok kafama yattı ama biraz pahalı parçaları seçip başka sitelerden toplayınca daha ucuz oluyor. Çok çok teşekkürler.
Hocam saçmalamayin bu bütçeye 2070 gibi bir canavar sigabiliyorken neden boş yere 1070 alırsınız kiBu sistem çok iyi ve çok kafama yattı ama biraz pahalı parçaları seçip başka sitelerden toplayınca daha ucuz oluyor. Çok çok teşekkürler.
İkinci elde güvendiğin birinden değilse kimse sana sıfır yada bir iki aylık 1080 mı satmaz.2500TL' ye MSI ve ASUS markalarının ürettiği 2.el bir GTX 1080 alabilirsin, i5 9600k iyi bir seçim değiştirmeni önermem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.