i5 9600K ve GTX 1060 sistem toplama

Bütçe 8000 lira
Peki diğer seçimler nasıl anakart vs.
Bide bu ekran kartını hiç bilmiyorum intel için değil mi Amd destekli değil , bir link atar mısınız?

@ERAYERY Ekran kartında uyum vs PCI express slotu ile olur her işlemci ile kullanabilirsin. Önerim ise şu sistem olur:
  • Ekran Kartı: MSI GeForce RTX 2070 ARMOR 8G
  • Screenshot_12.png
Toplam: 8080 TL. 480 GB bana yetmez diyorsan ise 1TB HDD ve 240GB SSD al. RTX 2070 1080'den daha iyi bir ekran kartı bu arada. :)

Bana kalırsa 9600K seçilmeli. O kadar güçlü ekran karta 2600X tek çekirdek performans zayıflığından dolayı yetişmez. Yani 1080 almışsın ama sana 1070 ekran kartı performansı veriyor gibi. 2600X ve 2070 ekran kartı alıp düşük FPS sorunu yaşayanlar var bu riski almak istemiyorsanız bence 9600K alın derim.
Daha çok oynadığınız oyunlara bağlı çoğu oyun hala tek çekirdek performanslı çalışıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hatta 2070 ekran kartlı versiyonu var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı