i5 9600K ve GTX 1060 sistem toplama

İsterseniz yapın ama bence 2600x ve düzgün bir sıvı soğutma ile hiçbir sıkıntı yaşamazsınız içiniz rahat edecekse. Yok ben 3 5 fps için daha fazla para harcarım diyorsaniz toplıyalım sıkıntı olmaz.

Son düzenleme:
İkinci elde güvendiğin birinden değilse kimse sana sıfır yada bir iki aylık 1080 mı satmaz.
Onun yerine sıfır 2070 daha mantıklı.
Sıfır demedim ztn 3-5 bilemedin 10ay kullanılmış temiz ekran kartları var dostum 2500'e çok rahat bulabilirsin GTX 1080 garantisi varsa test edip almanda hiçbir sakınca yok.

Kardeşim safsaf bunlara inanıyorsan sende sıkıntı var. Keşke testlerde herşey ortaya çıksa.
Herkes 2.el parçalar alıyor dalga mı geçiyorsun kardeşim. Sorunsuz alabilirsin aga sıkıntı yok.
Bundan aylar önce 1080 3k falandı adamlar 2.el 2500'e satıyor temiz kullanan hiç mi yok sanıyorsun ? Herkes sizin gibi değil :)

Herkes 2.el parçalar alıyor dalga mı geçiyorsun kardeşim. Sorunsuz alabilirsin aga sıkıntı yok.
Bundan aylar önce 1080 3k falandı adamlar 2.el 2500'e satıyor temiz kullanan hiç mi yok sanıyorsun ? Herkes sizin gibi değil :)
Ben hiç yok falan demedim. Aklı başında olan hiç kimse şu anda 1080 satmaz. (neden satsın) Satanlarında temiz olup olmadığından emin olamazsın hani belki 2 -3 ay tamam olabilir ama bundan fazlası sıkıntı.

Eğer ikici alırsada vebalı senin boynuna. Bu bütçeye kimse ikinci el tavsiye etmez.
Bu arada evet herkes bizim gibi değil haklısınız. Biz bir alınca en iyisini almak istiyoruz ve aldırmak istiyoruz.

Son düzenleme:
İkinci el kesinlikle almayı düşünmüyorum.
Elektronikte hiç bir zaman ikinci el almam.
İşlemciye soğutucu ne alabilirim ve bu sisteme 2070 alsam uyar mı ? 2070 in fiyatı ne kadar ?

İkinci el kesinlikle almayı düşünmüyorum.
Elektronikte hiç bir zaman ikinci el almam.
İşlemciye soğutucu ne alabilirim ve bu sisteme 2070 alsam uyar mı ? 2070 in fiyatı ne kadar ?
Evet 2070 çok güzel uyar ama fiyata en az 1000 TL civarında artırır. Başka sitelerden toplanırsa. Yapmanız gereken madem Intel diye tutturuyorsunuz.
@Travis attığı sistemde işlemciyi 9600k
Anakartı z370 veya z390 bir anakart birde güzel bir soğutma hava veya sıvı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı