i5 9600K ve GTX 1080 Sistem Toplama

İşlemciden kısmak yerine RGB ışıktan kıssan daha iyi olmaz mı? Yani RAM'in üstündeki 10-12 cm bir RGB ışıklandırma için birkaç yüz lira harcamak bence çok mantıklı olmayabilir. Bunun yerine RGB led şerit alırsan kasanın içi zaten disko gibi olur :)

Dark Rock Pro 4 aynı NH-D15 gibi çok üst düzey bir model ve Be Quiet markası da çok iyi bir markadır. Kesinlikle önerebileceğim bir ürün. Aşağıda incelemeleri mevcut. NH-D15'ten bir eksiği yok sıcaklık karşılaştırmalarında da.
Guru3D: be quiet! Dark Rock PRO 4 review

TechPowerUp: be quiet! Dark Rock Pro 4 Review

Bu arada HDD yerine depolama sıkıntın olmayacaksa 860 EVO 250 GB gibi bir SSD alabilirsin başlangıçta.

Ayrıca bir sorum olucak bazı arkadaşlar çok birşey kurmıcaksan HDD alma SSD al diyorlar. Benim kurucağım başlıca şeyler;

Windows
Gta V
Cs:Go
Pubg
Rocket League
Rust

gibi başlıca oyunlar sizce 250 veya 500gb bir SSD mi alınmalı yoksa HDD mi ?

Ayrıca bir sorum olacak bazı arkadaşlar çok bir şey kurmayacaksan HDD alma SSD al diyorlar. Benim kuracağım başlıca şeyler:

Windows
Gta V
CS:GO
Pubg
Rocket League
Rust

gibi başlıca oyunlar sizce 250 veya 500 GB bir SSD mi alınmalı yoksa HDD mi?
%90 emin olmakla beraber bunlara 250 GB yeter diye düşünüyorum. Ama 500 GB SSD almanız çok daha iyi olur tabi. Çünkü bu şekilde biraz ucu ucuna yetecek. Bence mutlaka HDD yerine SSD tercih edin. Bu kadar güçlü bir sistem toplayıp HDD yavaşlığıyla uğraşmak istemezsiniz. İlerde depolama yapmak için gene HDD alabilirsiniz tabi ama oyunları ve Windows'u SSD'de kullanabilmek zaman tasarrufu bakımından büyük avantaj.

Yok zor değil, klonlama yaparsın. Basit bir işlem. Windows 10 @Msevket44 'ün de dediği gibi 20-30 GB harcıyormuş. O saydığın oyunlarla beraber Windows 10, 250 GB SSD'ye çok rahat sığacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı