i5 9600K ve GTX 1660 Super sistem toplama

sanırım en son şu sistemde karar kıldım

İllaki ITX olacaksa en azından HDD'yi sonradan almak koşuluyla çıkarıp Z490 I unıfy'ye zorlamak sadece bana mantıklı geliyor sanırım ama ilerde 11700K ya da 10900K'ya filan yüksetlirim dersen anakart masrafın da olmaz tabi 5-6 yıl sonra yükseltecek olsan bile ama bence biraz daha beklemen daha mantıklı daha doğru düzgün satılmıyorlar bile LGA 1200 anakart ve işlemciler.

İllaki ITX olacaksa en azından HDD'yi sonradan almak koşuluyla çıkarıp Z490 I unıfy'ye zorlamak sadece bana mantıklı geliyor sanırım ama ilerde 11700K ya da 10900K'ya filan yüksetlirim dersen anakart masrafın da olmaz tabi 5-6 yıl sonra yükseltecek olsan bile ama bence biraz daha beklemen daha mantıklı daha doğru düzgün satılmıyorlar bile LGA 1200 anakart ve işlemciler.

bu pc yi temiz upgradesiz 4 sene kullanacağımı söyleyebilirim, bekleme konusu için siyasi ortamda dolar güven vermiyor öyle diyeyim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı