i5 9600k ve GTX 1660 Ti Tabanli Sistem Toplama

DarkNight_

Kilopat
Böyle bir sistem toplamayı istiyorum. Daha Monitöre karar vermedim fakat 1080p monitör alacağım herhalde. Siz ne dersiniz bu sisteme? Henüz erken biliyorum fakat Black Fridayda toplamayı düşünüyorum sistemi. Önerileriniz bekliyorum.

İşlemci: İ5 9600k
Ekran Kartı: MSİ GTX 1660 Tİ
Anakart: MSİ Z390 A pRO
RAM: CORSAIR VENGEANCE RGB pRO
Kasa: COOLER MASTER MB511 RGB
psu: THERMALTAKE TR2 S 600W 80 pLUS
HDD: 2 TB HDD
SSD: SAMSUNG 860 EVO

Yaklaşık 8000 TL tutuyor. Daha soğutma eklemedim. Hızlıca aklımdaki sistemi topladım.

Hocam ekran kartini yukseltirsem fiyat daha da yukselir. Ve ryzen kesinlikle istemiyorum tek cekirdekte intel daha iyi. Intel tercihimdir.
Intel'in tek avantajı da o zaten, merak etmeyin 3. nesille birlikte o da ortadan kalkacak. 3. nesil Ryzen'ın tek çekirdek performansı da çok iyi olacak. Yine de illa istemiyorum diyorsanız güzel sistem.

Güzel sistem fakat 8000 TL verdikten sonra daha üst ekran kartlı sistemler toplanılabilir. İşlemciyi 9600K almak yerine 3. nesil Ryzen'ları bekleyin. Tek çekirdek performansları da çok iyi olacağı söyleniyor.
Söyleniyor ancak daha belli değil.
Böyle bir sistem toplamayı istiyorum. Daha Monitöre karar vermedim fakat 1080p monitör alacağım herhalde. Siz ne dersiniz bu sisteme? Henüz erken biliyorum fakat Black Fridayda toplamayı düşünüyorum sistemi. Önerileriniz bekliyorum.

İşlemci: İ5 9600k
Ekran Kartı: MSİ GTX 1660 Tİ
Anakart: MSİ Z390 A pRO
RAM: CORSAIR VENGEANCE RGB pRO
Kasa: COOLER MASTER MB511 RGB
psu: THERMALTAKE TR2 S 600W 80 pLUS
HDD: 2 TB HDD
SSD: SAMSUNG 860 EVO

Yaklaşık 8000 TL tutuyor. Daha soğutma eklemedim. Hızlıca aklımdaki sistemi topladım.
İntel sistem yerine AMD sistem öneririm R5 2600 alırsanız RTX 2060 bile ekliyebilirsiniz.

Technopat youtube kanalinda mevcut. 3000 serisi tanitildi. %1 farkla tek cekirdekle gecmisler bir zahmet gecsinle 7 nm'ye gecmissiniz yani 😃 Intel 14 nm de iken burun buruna gidiyolar ve daha Intel'in de cikaracagi yeni islemciler var bu fark artar daha da. Kesinlikle tercihim Intel.

Technopat youtube kanalinda mevcut. 3000 serisi tanitildi. %1 farkla tek cekirdekle gecmisler bir zahmet gecsinle 7 nm'ye gecmissiniz yani 😃 Intel 14 nm de iken burun buruna gidiyolar ve daha Intel'in de cikaracagi yeni islemciler var bu fark artar daha da. Kesinlikle tercihim Intel.
Yalnız bir konuya değinmek isterim. İşlemci tek çekirdek performansında üstün olunca daha iyi işlemci olmuyor. Siz sadece video izleyip ''Aaaa Intel daha fazla FPS veriyor baba, Intel en iyi işlemci'' diyenlerdensiniz sanırım.

Mantik olarak oyle oluyor daha fazla fps alan islemci on plana cikar benim icin cunku oyun oynayacagim ve tek cekirdekte intel dedigim gibi daha onde. Baska nasil oluyo yoksa sizin demek istediginiz nedir?

Mantik olarak oyle oluyor daha fazla fps alan islemci on plana cikar benim icin cunku oyun oynayacagim ve tek cekirdekte intel dedigim gibi daha onde. Baska nasil oluyo yoksa sizin demek istediginiz nedir?
Böyle olunca da ''Işıklıysa en iyisidir, çok iyidir'' diyen insanlardan farkınız kalmıyor. Araştırmadan sadece bir video izleyip 5 FPS fazla veriyor diye bu daha iyi diyebiliyorsunuz, saçma.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı