i5 9600K ve RTX 2060 sistem anlık donma sorunu

cabbarhuseyin

Hectopat
4 ay önce PC topladım. Biraz önce test yaptım sonuç burada: MSI H310I PRO (MS-7B80) Performance Results - UserBenchmark

SystemMicro-Star MS-7B80
MotherboardMSI H310I PRO (MS-7B80) (all builds)
Memory13 GB free of 16 GB @ 2.7 GHz
Display1920 x 1080 - 32 Bit renk
OSWindows 10
  • Güç: Corsair 850x
  • Ekran kartı: MSI GAMING Z RTX 2060-6GB.
  • İşlemci: Intel Core i5-9600K
2-3 gün öne mouse kesik kesik oluyordu. Donuyordu yani. Sağa çekersin mesela kesik kesik gidiyordu. Başta mouseta sorun var dedim ama onda değilmiş. Başka mouseda da aynı sorun var.

Daha sonra fark ettim mouse donmuyor PC donuyor. 1 sn bir aralıkla. Oyunda fark ettim. Sonra YT'da video açıp denedim yine aynı.

Sürekli olmuyor. Bazen oluyor. Görev yöneticisinden bakıyorum öyle absürt bir yüklenme de yok.

Format attım. Yine aynı sorun.

3-4 yıllık bir M2 SSD kullanıyorum acaba sorun onda mı? Diğer tüm parçalar sıfır.

Fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 ay önce PC topladım. Biraz önce test yaptım sonuç burada: MSI H310I PRO (MS-7B80) Performance Results - UserBenchmark

SystemMicro-Star MS-7B80
OSWindows 10

• Güç: Corsair 850x
  • Ekran kartı: MSI GAMING Z RTX 2060-6GB.
2-3 gün öne mouse kesik kesik oluyordu. Donuyordu yani. Sağa çekersin mesela kesik kesik gidiyordu. Başta mouseta sorun var dedim ama onda değilmiş. Başka mouseda da aynı sorun var.

Daha sonra fark ettim mouse donmuyor PC donuyor. 1 sn bir aralıkla. Oyunda fark ettim. Sonra YT'da video açıp denedim yine aynı.

Sürekli olmuyor. Bazen oluyor. Görev yöneticisinden bakıyorum öyle absürt bir yüklenme de yok.

3-4 yıllık bir M2 SSD kullanıyorum acaba sorun onda mı? Diğer tüm parçalar sıfır.

Parçaları tek tek farklı bir bilgisayarda denemekte fayda var.

SystemMicro-Star MS-7B80
OSWindows 10
  • Güç: Corsair 850X.
  • Ekran kartı: MSI Gaming Z RTX 2060-6 GB.
2-3 gün öne mouse kesik kesik oluyordu. Donuyordu yani. Sağa çekersin mesela kesik kesik gidiyordu. Başta mouseta sorun var dedim ama onda değilmiş. Başka farede da aynı sorun var.

Daha sonra fark ettim mouse donmuyor PC donuyor. 1 sn bir aralıkla. Oyunda fark ettim. Sonra Yt'da video açıp denedim yine aynı.

3-4 yıllık bir M.2 SSD kullanıyorum acaba sorun onda mı? Diğer tüm parçalar sıfır.

Merhaba düzeltebildiniz mi? Aynı sorunu yaşıyorum da.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı