İ5 9600K ve RTX 2060 Sistemle Render Alınır mı?

• Konuyu başlatan Silinen üye 266150
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.034
S

Silinen üye 266150

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar sistemimi belirtmek istiyorum.

• Anakart: ASUS Prime Z370 P II
  • RAM: Corsair Vengeance RGB 300 MHz
  • Ekran Kartı: ASUS ROG STRIX RTX 2060
  • İşlemci: i5 9600K
  • PSU: FSP Raider II
Küçük bir YouTube kanalı kuracağım. Render yaparken sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıntı yaşamazsın fakat keşke Intel'i tercih etmek yerine Amd Ryzen tercih etseydiniz rander'da baya bir etkiliyor.
Sen hayatında intel kullanmadın heralde?
Sıkıntı yaşamazsın fakat keşke Intel'i tercih etmek yerine Amd Ryzen tercih etseydiniz rander'da baya bir etkiliyor.
En iyi intel performars verir. Randerde.

Kendim i7 7700 kullanıyorum bundan öncede i5 6402p öncesinde i3 4160 kullandım.Fakat render konusunda Amd daha başarılı bu nesnel bir kavram.
Ben i5, i7, i9 ları çok beğeniyorum. Benim i5-4440 var. Zamanında bizde Youtuberlik yaptık.
Kendim i7 7700 kullanıyorum bundan öncede i5 6402p öncesinde i3 4160 kullandım.Fakat render konusunda Amd daha başarılı bu nesnel bir kavram.
Çok rahat render yaptım. Ve yıllarca.
Her zaman demişimdir paran varsa intel. Paran yoksa AMD.

Ben i5, i7, i9 ları çok beğeniyorum. Benim i5-4440 var. Zamanında bizde Youtuberlik yaptık.

Çok rahat render yaptım. Ve yıllarca.
Ben sana render yapamazsın demiyorum.Amd daha önce diyorum.

i5 9600K'nin Amd tarafındaki eşlerine baktım ve her seferinde workstation'da Amd kazanıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı