i5 9600K vs i7 8700

skadoosh

Decapat
1080Ti'a darboğaz yapan işlemcimi sattım bütçem kısıtlı. Z370 anakart var. BIOS güncellemesi ile 9. nesil kullanabiliyorum. i5 9600K + sıvı soğutma ya da i7 8700 stok fan (ilkbahara kadar). Aynı paraya denk geliyor yaklaşık. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamepower Iceberg 240 CPU Sıvı Soğutma 240mm Fiyatı iyi bir F/P ürünü deniliyor. Almışken 240mm sıvı soğutma alayım i5 9600k daha iyi görünüyor dediğiniz gibi.
Bu arada aorus gaming 3 z370 anakart mevcut, bios güncelleyip kullanacağım.
Svennodert imzanda gördüğüm için sorayım bende de masterbox lite 5 mevcut, 240mm de bi sorun yaşar mıyım ?
Kasanız 360mm ye kadar destekliyor sorun olmaz. Ama "Geympavır" gibi markaları pek önermiyoruz. Onun yerine kaliteli bir hava soğutma alınabilir.

Gamepower markasını önermiyorum, attığım CM MasterLiquid 240 daha iyi tercih olacaktır. MB Lite 5'in ön tarafına takabilirsiniz fakat boruların uzunluğu yeter mi emin değilim.

Gamepower seçeneğini sildim. Attığınız bana uygun.

Kasanız 360mm ye kadar destekliyor sorun olmaz. Ama "Geympavır" gibi markaları pek önermiyoruz. Onun yerine kaliteli bir hava soğutma alınabilir.
Gamepower markasını önermiyorum, attığım CM MasterLiquid 240 daha iyi tercih olacaktır. MB Lite 5'in ön tarafına takabilirsiniz fakat boruların uzunluğu yeter mi emin değilim.
Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB bir eksisini duyan var mı ? Termal macun ne öneriyorsunuz ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı