i5 9600K vs R7 2700X

Gerçek anlamda geri kafalısın.
Bu işlemci 4K için üretilmiştir.
Bunu gidip 1080p için üretilen bir işlemciyle karşılaştırma yapman gerçekten saçmalık olmuş.
Bu işlemciyi alan adamın zaten 1080p ile işi olmaz ama siz fanboylar bunu hiçbir zaman anlayamayacaksınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arada en fazla 10 FPS var ve R7 2700 çok daha ucuz bir işlemci.

Konu sahibi 4K monitörüm var ya da alacağım falan mı yazmışta 4K için üretilen işlemciyi öneriyorsun o zaman? 1080P de oynayıp verdiği parayla rezil mi olsun? 4K için üretildi demende ayrı bir rezillikte neyse. 4K monitör parasına i7 9700K alır rahatlarsın. Fan boy falanda değilim parası olan adam Intel alsın olmayan Amd ile eğlensin.

Daha önceleri bir amd kullanıcısı olarak şuan kesinlikle intel diyorum. Bende i5 9600k kullanıyorum 4.4 4.5ghz otomatik güç artırımı yapıyor yük binince. Çok memnunum iyiki amd den intele dönmüşüm.

Konu sahibi 4K monitörüm var ya da alacağım falan mı yazmışta 4K için üretilen işlemciyi öneriyorsun o zaman? 1080P de oynayıp verdiği parayla rezil mi olsun? 4K için üretildi demende ayrı bir rezillikte neyse. 4K monitör parasına i7 9700K alır rahatlarsın. Fan boy falanda değilim parası olan adam Intel alsın olmayan Amd ile eğlensin.
AMD ile eğlensin demen bile fanboy olduğunu gösteriyor ama boşver.
4K monitör parasına İ7 9700K alınırsa monitör olarak 1080p monitör mü kullanacaksın?
Güldürme beni lütfen.
İ7 9700 ve R7 2700 gibi işlemciler 4K gaming için üretildi demem rezillik falan değil böyle üst seviye işlemcileri 1080p için kullanmak aptallıktan başka bir şey değildir.
1080p gaming için daha alt modellere bakman gerekiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

AMD ile eğlensin demen bile fanboy olduğunu gösteriyor ama boşver.
4K monitör parasına İ7 9700K alınırsa monitör olarak 1080p monitör mü kullanacaksın?
Güldürme beni lütfen.
İ7 9700 ve R7 2700 gibi işlemciler 4K gaming için üretildi demem rezillik falan değil böyle üst seviye işlemcileri 1080p için kullanmak aptallıktan başka bir şey değildir.
1080p gaming için daha alt modellere bakman gerekiyor.

Al bak 9700K 1080P de ve 2160P de performans farkı nasılmış? Gayetde 1080P oynanır. Çekirdek gücü sayesinde 720P bile oynarsın ben Intel fanboyuysam sende Amd fanboyusun 4K altında performans vermeyen işlemciye alışmışsın her işi GPU yapınca tabi.

Al bak 9700K 1080P de ve 2160P de performans farkı nasılmış? Gayetde 1080P oynanır. Çekirdek gücü sayesinde 720P bile oynarsın ben Intel fanboyuysam sende Amd fanboyusun 4K altında performans vermeyen işlemciye alışmışsın her işi GPU yapınca tabi.

Merdiven altı videolardan oyun testleri paylaşmayı acilen durdurmalısın.
Her işi GPU yapınca tabi mi?
Bak yine güldürdün beni darboğaz konusunda AMD işlemciler İntel'den her zaman öndedir.
Çünkü AMD yeni işlemcilerinde çoklu çekirdek kullanımına önem verirken İntel yeni işlemcilerinde Hyper Threading teknolojisi bile kullanmıyor.
:D

Merdiven altı videolardan oyun testleri paylaşmayı acilen durdurmalısın.
Her işi GPU yapınca tabi mi?
Bak yine güldürdün beni darboğaz konusunda AMD işlemciler İntel'den her zaman öndedir.
Çünkü AMD yeni işlemcilerinde çoklu çekirdek kullanımına önem verirken İntel yeni işlemcilerinde Hyper Threading teknolojisi bile kullanmıyor.
:D
İsterse %10 kullansın AMD işlemciyi verdiği FPS ne 4. Nesil I7. Varsın %70 %90 kullansın yüksek FPS versin. Ne profesyonel oyuncularda ne de yayıncılarda Ryzen sistem görmüyoruz zaten siz böyle abarttıkça kullananlarda bir şey sanıyor. Oyun için sistem toplayacak kişi Intel alır. Bütçesi yoksa AMD tercih eder.

Bütçe , reklam , oyuncu , tercih ben onu bunu bilmem 10senelik bir AMD kullanıcısıyım şuan inteldeyim i5 9600k gibi bir işlemci beni çok mutlu etti sonunda sistemim performans vermeye başladı. AMD beni rezil etti sizi bilmem. Tavsiyelerim hep intel yönünde olur bundan sonra. Birde i5 beni bu kadar mutlu ediyor bütçem olsa i9 alsam ne hissederim acaba . . .

İsterse %10 kullansın AMD işlemciyi verdiği FPS ne 4. Nesil I7. Varsın %70 %90 kullansın yüksek FPS versin. Ne profesyonel oyuncularda ne de yayıncılarda Ryzen sistem görmüyoruz zaten siz böyle abarttıkça kullananlarda bir şey sanıyor. Oyun için sistem toplayacak kişi Intel alır. Bütçesi yoksa AMD tercih eder.
Ben İntel'e kötü demezken sen AMD'yi resmen gömüyorsun.
İkisinin de aynı fiyatta olan işlemcilerinin performanslarında AMD daha önde.
Sizdeki asıl sorun şu AMD'yi fakir işlemcisi olarak görüyorsunuz sene 2011 değil artık uyanın.
AMD Ryzen işlemciler ile bu ön yargıyı gerçekten dağıttı.
Yoksa AMD babamın firması değil.
İlerleyen
9600K oyun için 2700X'den çok daha iyidir. Çok güzel OC olur farkı açar. Hem 2700X'den de ucuz.
İlerleyen dönemlerde işlemcimin çekirdeği yetmiyor diye gelmeyin sonra.
6 ve 7. nesil İ5 işlemciler bu sorunu yaşadı 9600K işlemcisi de yaşayacak.

Gerçek anlamda geri kafalısın.
Bu işlemci 4K için üretilmiştir.
Bunu gidip 1080p için üretilen bir işlemciyle karşılaştırma yapman gerçekten saçmalık olmuş.
Bu işlemciyi alan adamın zaten 1080p ile işi olmaz ama siz fanboylar bunu hiçbir zaman anlayamayacaksınız.

Arada en fazla 10 FPS var ve R7 2700 çok daha ucuz bir işlemci.

4K için daha güçlü işlemci gerekiyor sanıyorsun sanırım ama yanılıyorsun. Çözünürlük düştükçe daha güçlü işlemci gerekir çünkü yük işlemciye biner.
4K da i3 8100 bile 2080'i beslerken 720P'de 9700K bile yetersiz kalır.
Ben İntel'e kötü demezken sen AMD'yi resmen gömüyorsun.
İkisinin de aynı fiyatta olan işlemcilerinin performanslarında AMD daha önde.
Sizdeki asıl sorun şu AMD'yi fakir işlemcisi olarak görüyorsunuz sene 2011 değil artık uyanın.
AMD Ryzen işlemciler ile bu ön yargıyı gerçekten dağıttı.
Yoksa AMD babamın firması değil.
İlerleyen

İlerleyen dönemlerde işlemcimin çekirdeği yetmiyor diye gelmeyin sonra.
6 ve 7. nesil İ5 işlemciler bu sorunu yaşadı 9600K işlemcisi de yaşayacak.

AMD henüz hiçbir ön yargıyı dağıtmadı, Intel kadar kararlı değil.
Şaka mı yapıyorsun 6 çekirdek ne zaman yetersiz kalır sence? Ben şu an 4 çekirdekli 6600K ve 1070 ile ile gayet mutluyum. R5 2600'u olan arkadaşımdan daha fazla FPS alıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı