Jackersx
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar ben YouTube'da içerik üretiyorum yani üretmeye başladım
neyse konuya giriş yapayim. Arkadaşlar ben video montaj, Photoshop, video, yayın işleriyle uğraşıyorum şu anda kullanmış olmakta olduğum Ryzen 3 1200 - 1050 Ti Gaming X 4 GB, kullanıyorum. Tabiki yetiyor ama yayınlarda mesela 720P yayın yapabiliyorum ama her oyunda değil mesela Steam versiyonu olan PUBG 40 FPS falan oynuyorum yayında 2300 bitrate falan veriyorum bazen 1800'e düşüyorum o zaman bir tık rahatlıyor gibi hissediyorum aynı zamanda Upload'ım 3.00 neyse. Ekran kartımdan veriyordum yayını daha çok CPU yiyordu yayında değilim sadece OBS'yi açık %15-%20 CPU'larda oluyor "ekran kartımdan verdiğimde yayını" dedim ki bir de işlemciden vereyim ayarladım ayarları falan neyse baktım %9'a falan indi daha denemedim bakalım
. Neyse asıl konu şimdi bazı arkadaşlarıma falan soruyorum kanka Intel al falan diyorlar yeni nesil oyunları rahat oynatıyor diyor ama araştırdım falan bazıları da Ryzen montaj konusunda yayın konusunda falan çok iyi miş rahat rahat yayın ve video yapabilirmişim Ryzen ile ikisinin arasında kaldım yeni bilgisayar topluyacağım Max 5 ay sonra falan fiyatı önemli değil yani önemli ama tabii ki bu seferde son nesili önerceksiniz yani bu ikisinin arasında kaldım çok fena. i5 9600K - RTX 2050'lı bir sistem toplamayı düşünüyorum ama ne önerirsiniz RX 590 felan düşündüm performansıda güzel ama baktım 2060 la aralarında dağlar kadar fark var
600 TL daha fazla veririm veya 1K neyse iyisi olsun ama Max 10 binliralık bir sistem toplamayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum bütün yapacağım şeyleri açıkladım güzel açıklamalarınızı bekliyorum.