i5 9600KF sistem önerisi

seneremo

Hectopat
i5 9600 KF işlemci - MSI H310M PRO- M.2 Plus anakartıma

Ekran kartı
RAM
İşlemci fanı
Kasa

Ve ekstradan varsa monitör önerisi arıyorum. Monitör dahil 4000 TL bütçem var.

Snowman T6 Cpu Soğutucu Fan Rainbow | Trendyol (daha düşük bir soğutucu seçilerek monitör parasına verilebilir)

Neoforza 8 GB 3000 MHz DDR4 NMUD480E82-3000DB11 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (2 adet)

Buyurun.
Toplam: 3924.94TL.

Yorum yapan herkese cidden çok teşekkür ederim. Yorumlara da bakarak şöyle bir sistem oluşturdum yalnız aklıma takılan şey var benim ankart Max RAM için 2666 MHz diyor. 3000 MHz RAM'lar çalışmaz değil mi? Ona göre de RAM seçeceğimde tam anakart modelim: Overview H310M PRO-M2 PLUS

Ekran kartı: Sapphire RX 5500XT 8 GB.

Kasa Zalman N5 (galiba forumun milli kasası :D )
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

İşlemci fanı:

Monitör (iyi yorumda çok kötü yorumda çözemedim bu markayı)

Snowman T6 Cpu Soğutucu Fan Rainbow | Trendyol (daha düşük bir soğutucu seçilerek monitör parasına verilebilir)

Soğutucudan kısılıp monitör e verilebilir arkadaş overclock yapmaz zaten H310 serisi anakartı var.

Neoforza 8 GB 3000 MHz DDR4 NMUD480E82-3000DB11 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (2 adet)

Buyurun.
Toplam: 3924.94TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı