i5 9600KF Tabanlı Sistem tavsiyesi

Bütçe
5500

Ankakuşu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, herkese iyi forumlar. Oyuncuyum ve oyunlarda iyi performans almak istiyorum.

Anakart: GIGABYTE GA-B250M-GAMING 5 Intel B250 Soket 1151 DDR4 2400MHz DVI&HDMI Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

RAM: Gskıll 16gb (2x8gb) Ripjawsv Kırmızı Ddr4 2400mhz Cl15 1.2v Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

HDD: Seagate Barracuda 3.5

CPU: Intel Core i5 9600KF Soket 1151 - 9. Nesil 3.7GHz 9MB Önbellek 14nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Ekran Kartı: Ekran kartında çok sıkıntı yaşadım, yardımınızı bekliyorum.

Önceki PC'min ekran kartımın bozulması sebebi ile bu PC'yi topladım, kasamı kullanabilirsem kullanmak istiyorum.

Kasa: Cooler Master Haf 912 Plus Gx 80plus 750w Midt Atx Siyah Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

(6 yıl önce almıştım)

Fibabank kredisi ile alacağım için Vatan'dan toplatmayı düşünüyorum hepsini.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart o işlemciyi desteklenmiyor.
Z390'dan bir anakart yakışır, ayrıca F alma, gün gelir grafik birimi lazım olur.

Samsung bir SSD kat, 970 Evo olabilir.

Kasa dursun ama PSU'yu değiştir, sıkıntı çıkarabilir.

Bellekleri en az 3000MHz al.

Ekran kartını 1660Ti veya 2060 bakabilirsin.

Ya da acil değilse 10. Nesil için biraz daha bekleye bilirsin.

Z serisi anakart alamazsan şu listeye bakabilirsin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı