i5 9600KF ve GTX 1660 Ti Oyun oynarken anlık FPS düşmesi

Mertflag

Decapat
Ben FPS sınırı 64 FPS oyunun çıkış tarihi 2008 Online 4story oyununda bazen anlık takılmalar yaşıyorum acaba sitemimde mi sıkıntı var işlemcinin yüzdelik kullanımı anlık düştüğü zaman genelde saliselik takılma oluyor videoda görüldüğü gibi...
  • İşlemcim: i5 9600KF 4.80 GHz OC.
  • İşlemci soğutucum: Arctic Freezer'e sport 34.
  • Ekran kartım: GTX 1660 Ti Armor OC.
  • Anakart: MSI Z390 MAG Mortar.
  • Kasam: Aerocool Airhawk Duo.
  • SSD: Kingston HyperX Fury 3D serisi240 GB HDD: WD Blue 1TB.
  • RAM: G.Skill 3200 MHz 16 GB.
  • Power Supply: Xigmatek x_calıbre serisi 600W 80Plus.
Stabil 45-50 derecede çalışıyor işlemci ekran kartı oyunlarda daha yükseğini görmedim ısınma problemim yok. (Sol üstte izleme ekranını da koydum MSI Afterburn'dan)
Sorunumun linki ( kendim yükledim):

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dünyanın en iyi bilgisayarı bile olsa böyle oyunlarda kimi sorunlar olabilir. Muhtemelen sistemle ilgili bile değildir. Onlarca kişinin bir arada olduğu oyun, bağlantı ile ilgili bir şey olma olasılığı yüksek.

Yüksek sistem gereksinimi isteyen güncel oyunlarda bir sıkıntı var mı?

Dünyanın en iyi bilgisayarı bile olsa böyle oyunlarda kimi sorunlar olabilir. Muhtemelen sistemle ilgili bile değildir. Onlarca kişinin bir arada olduğu oyun, bağlantı ile ilgili bir şey olma olasılığı yüksek.

Bugun CS'dede 1 kez oldu daha olmadı 2 saat 3 saat.

Sistem yeni mi toplandı? Uzun deneyimler, farklı oyunlarda test edilmedi sanırım. Dediğim gibi bilgisayarla alakalı bir şey olmama olasılığı yüksek. Bilgisayarla ilgili olabilecek kısım oyunların HDD'de yüklü olması olabilir. HDD hızının yetersiz kaldığı durumlarda böylesi şeyler yaşanabilir.

Sistem yeni mi toplandı? Uzun deneyimler, farklı oyunlarda test edilmedi sanırım. Dediğim gibi bilgisayarla alakalı bir şey olmama olasılığı yüksek. Bilgisayarla ilgili olabilecek kısım oyunların HDD'de yüklü olması olabilir. HDD hızının yetersiz kaldığı durumlarda böylesi şeyler yaşanabilir.

Oynadığım oyunlar SSD yüklü. Sistem toplanalı 8 9 ay oldu ama oynadığım 2 3 oyun var şimdilik onlarda da 2 3 saatte bir bazen videoda attığım gibi takılma oluyor.

Hangi oyunda test edebilirim ve genelde bu takılmanın kaynağını nasıl tespit edebilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı