i5 işlemci Teardown kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 11

KDE Plasma

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gerek yok.
Meslek
Öğrenci
RAM
8,0 GB
SSD veya HDD modeli
PCle-4 SSD 256
Ekran kartı
Intel Iris Xe Grapichs
İşlemci
Intel Core i5
Arkadaşlar ben zaten başlıkta olduğu gibi o oyunu alacağım fakat biliyorum kırmalı parçalamalı gibi bir oyun ama almadan önce şunu kendime sordum, acaba bu oyun kaldırır mı diye. Fikirleriniz varsa yazabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben zaten başlıkta olduğu gibi o oyunu alacağım fakat biliyorum kırmalı parçalamalı gibi bir oyun ama almadan önce şunu kendime sordum, acaba bu oyun kaldırır mı diye. Fikirleriniz varsa yazabilirsiniz.

i5 ama hangi i5? Kaçıncı nesil?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi i5 olduğuna göre değişir tam modelini verirsen arkadaşlar daha net yardımcı olabilir. :)

Hangi i5 oldugu vahiy yoluyla inecek herhalde i5 kaçınçı nesil oldugunu söylersen yardımcı olabiliriz söylemezsen nereden bilelim açıp açmayacagını?

Hangi i5 olduğuna göre değişir tam modelini verirsen arkadaşlar daha net yardımcı olabilir. :)

Kanka buldum işlemçisini buymuş ayrı konuda laptop kaldırır mı diye açmış laptopu intten bakınca buldum işlemçisini i5 10210U imiş.

Kasabilir düşük ayarlarda bence gayet akıcı oynarsın oda inşallah. Laptopun ekran kartı olmadıgı için sıkıntı teardown hem iyi işlemci hem de iyi ekran kartı istiyor ama bence düşük ayarla akıcı bir şekilde oynatır.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü - 2025-04-15 14-24-19.png
    Ekran Görüntüsü - 2025-04-15 14-24-19.png
    123,6 KB · Görüntüleme: 25
En düşük ayarlarda oynarsınız muhtemelen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı