i5 işlemci yeterli olur mu?

emre52

Picopat
Daha fazla  
Ben PC alacağım 32 GB RAM ve i5 işlemci 3060 ekran kartı 1TB SSD i5 işlemci yeter mi? 32 GB RAM'i sorgulamayın bir şey demeyin ben ne aldığımı biliyorum i5 işlemci sizce yetersiz kalır mı? Bu alacağım PC'yi universiteye kadar kullanmak istiyorum çok oyun oynamıyorum GTA falan ona benzer 3 4 oyun oynuyorum i5 işlemci yeter mi?

Ben PC alacağım 32 GB RAM ve i5 işlemci 3060 ekran kartı 1TB SSD i5 işlemci yeter mi? 32 GB RAM'i sorgulamayın bir şey demeyin ben ne aldığımı biliyorum i5 işlemci sizce yetersiz kalır mı? Bu alacağım PC'yi universiteye kadar kullanmak istiyorum çok oyun oynamıyorum GTA falan ona benzer 3 4 oyun oynuyorum i5 işlemci yeter mi?

i5 ne 3110k mı?

Sipariş verdiğiniz sistemin linkini bizimle paylaşır mısınız?
Izoly, Turbox gibi marka sipariş vermemişsinizdir umarım.
Ayrıca çok heyecanlı, ya da bilgisiz olmalısınız.
Ne aldığını iyi bilen birisi, i5 işlemci yeter mi diye sormaz.
Ayrıca i5 işlemci ama tam olarak hangi işlemci bunu da belirtmek gerek.

Bir sürü i5 var hocam hangisi? i5-12400/F ise yeter.

Hocam fiyatı nedir?

Bir sürü i5 var hocam hangisi? i5-12400/F ise yeter.
Hocam bu arkadaş spam gibi excalibur 3060 sistem paylaşıyordu her sistem konusuna 25k fiyatı var.Muhtemelen onu kast ediyor hayatta alınmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı