i5 işlemci yeterli olur mu?

Hocam az önce açıkladım, yine açıklayayım:

i5-12400F > i5-11400F, RTX 3070 > RTX 3060, önü mesh kasa (iyi hava alır) > önü kapalı kasa (iyi hava alamaz).

Sistemi kendinize uygun olarak özelleştirebiliyorsunuz, isterseniz 2 TB harddisk koyun isterseniz 1 TB SSD yapın. Güzel yanı GamingGen sistemde istediğiniz gibi özelleştirebilmek + bu bilgisayarları gerçekten bilgisayardan anlayan kişiler yapıyor. GamingGen istemiyorsanız İtopya, İncehesap, Gençer Gaming, Sinerji vb. alternatif sitelerden de önerebiliriz. Yeter ki Trendyol'dan sistem almayın. Biz sizi ve elinizden gidecek parayı düşünüyoruz hocam, kötülüğünüz için önermiyoruz. İyi olsaydı Trendyoldaki sistemi alın derdik, ama demiyoruz. Bir dinleyin bizi lütfen.
değil

nedenini açıkla onun nesi iyi

sıvı soğutmaya ne dersin havaya ihtiyaç kalmaz

Sipariş verdiğiniz sistemin linkini bizimle paylaşır mısınız?
Izoly, Turbox gibi marka sipariş vermemişsinizdir umarım.
Ayrıca çok heyecanlı, ya da bilgisiz olmalısınız.
Ne aldığını iyi bilen birisi, i5 işlemci yeter mi diye sormaz.
Ayrıca i5 işlemci ama tam olarak hangi işlemci bunu da belirtmek gerek.
Merhaba bende bilgisayar almayı planlıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz. Dell almak istiyorum.

Merhaba bende bilgisayar almayı planlıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz. Dell almak istiyorum.
Ayrı bir konu açın, bütçenizi belirleyin o konuda, arkadaşlar size yardımcı olacaktır.

Tamam yeter artık açıklama yapacağım sizi dinledim göz önünde bulundurdum bakın gaming gen sitesini tercih etmiyorum ve bilgisayarın ayrıcalıklarını bilmiyorum bana hepsiburada veya trendyoldan 26000 tl bilgisayar önerebilirmisinz gaminggen olmasın

Tamam yeter artık açıklama yapacağım sizi dinledim göz önünde bulundurdum bakın Gaming gen sitesini tercih etmiyorum ve bilgisayarın ayrıcalıklarını bilmiyorum bana Hepsiburada veya Trendyol'dan 26000 TL bilgisayar önerebilir misinz gaminggen olmasın.

Niye illa trendyol/hepsiburada?
Bu cevap yeterli.

Gaminggen istemiyorsanız İtopya, İncehesap, gençer Gaming, Sinerji vb. alternatif sitelerden de önerebiliriz. Yeter ki Trendyol'dan sistem almayın.

Tamam yeter artık açıklama yapacağım sizi dinledim göz önünde bulundurdum bakın gaming gen sitesini tercih etmiyorum ve bilgisayarın ayrıcalıklarını bilmiyorum bana hepsiburada veya trendyoldan 26000 tl bilgisayar önerebilirmisinz gaminggen olmasın
bakın ama ben beni üniversiteye kadar götürecek bir bilgisayar istiyorum ve ortaokul 7 deyim

Hocam size son bir alternatif sunuyorum, ve akıl sağlığı diliyorum. İlk defa böyle bir Trendyol fanı gördüm:

Özelleştirmeler:
İşlemci Ryzen 5 5600 olsun.
RAM Corsair Vengeance olsun.
Sıvı soğutma Corsair olsun.
SSD disk Samsung 980 Evo 1 TB olsun.

Ki bu attığım 3070 sistemden daha kötü ekran kartı bakımından ama ne yapalım, GamingGen istememişsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı