@raidExodus hocam anlatmış zaten.değil
nedenini açıkla onun nesi iyi
Hem attığınız bilgisayar gereksiz pahalı.
@raidExodus hocam anlatmış zaten.değil
değil
sıvı soğutmaya ne dersin havaya ihtiyaç kalmaz
Merhaba bende bilgisayar almayı planlıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz. Dell almak istiyorum.Sipariş verdiğiniz sistemin linkini bizimle paylaşır mısınız?
Izoly, Turbox gibi marka sipariş vermemişsinizdir umarım.
Ayrıca çok heyecanlı, ya da bilgisiz olmalısınız.
Ne aldığını iyi bilen birisi, i5 işlemci yeter mi diye sormaz.
Ayrıca i5 işlemci ama tam olarak hangi işlemci bunu da belirtmek gerek.
Ayrı bir konu açın, bütçenizi belirleyin o konuda, arkadaşlar size yardımcı olacaktır.Merhaba bende bilgisayar almayı planlıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz. Dell almak istiyorum.
O kasadaki sıvı soğutmanın hangi marka/model olduğu bile belli değil.Sıvı soğutmaya ne dersin havaya ihtiyaç kalmaz
Tabii efndm.
Tamam yeter artık açıklama yapacağım sizi dinledim göz önünde bulundurdum bakın Gaming gen sitesini tercih etmiyorum ve bilgisayarın ayrıcalıklarını bilmiyorum bana Hepsiburada veya Trendyol'dan 26000 TL bilgisayar önerebilir misinz gaminggen olmasın.
Gaminggen istemiyorsanız İtopya, İncehesap, gençer Gaming, Sinerji vb. alternatif sitelerden de önerebiliriz. Yeter ki Trendyol'dan sistem almayın.
bakın ama ben beni üniversiteye kadar götürecek bir bilgisayar istiyorum ve ortaokul 7 deyimTamam yeter artık açıklama yapacağım sizi dinledim göz önünde bulundurdum bakın gaming gen sitesini tercih etmiyorum ve bilgisayarın ayrıcalıklarını bilmiyorum bana hepsiburada veya trendyoldan 26000 tl bilgisayar önerebilirmisinz gaminggen olmasın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.