i5 M480 sistemin BIOS'u nasıl güncellenir?

O zaman tek çare batarya değiştirme ama orijinalini almaya özen göster benim eski Lenovo laptopuma 6 hücreli yan sanayi bir batarya takmıştım 4 ay sonra oyun oynarken duman çıktığını fark ettim ve attim sende dikkat et.

En iyisi bence hiçbir şey yapmamak gibi duruyor. Bataryanın bana bir getirisi olmayacak internette biraz araştırma yaptım ve BIOS güncellendiğinde bir ekstrası olmadığını gördüm dolayısıyla şu aşamada mecburen vazgeçiyorum. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler konu kapatılabilir.
Bunu indirip yükleyebilirsiniz.
Masaüstüne rar içindekileri çıkartın Windows olan klasördekini sağ tıkla yönetici çalıştırın. Çalıştırmadan önce AV ve diğer açık olan yazılımları kapatın.

Çözüm olarak bunu kullanabilirsiniz.

İşim vardı o yüzden şimdi cevap verebiliyorum güncellemenin yolu olması lazım yanlış bilgi verenlere aldırış etmeyin.
İlk olarak bu rehberi uygulayın:

Uyguladıktan sonra size masaüstüne çıkarttığım DOS içindeki dosyaları USB içine kopyalayın.

USB boot edip dos ekranında BIOS yazıp enter tuşuna basın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı