i5 + RX 470 vs RX 480

Ya cidden kafayı yemek üzereyim abartı değil youtube'da benchmark izleyip 10 dk'da bir karar değiştiriyorum :D Bir yanım diyor 1. sistemi al RX 470 high-ultra arası 2 yıl git, 2 yıl sonunda sadece ekran kartını değiştirip devam et. 24" monitör + freesync de çekmiyor değil şu anki monitörüm 17". Diğer yanım da al 106o'ı 3-4 yıl bakma pc ye.

Ya cidden kafayı yemek üzereyim abartı değil youtube'da benchmark izleyip 10 dk'da bir karar değiştiriyorum :D Bir yanım diyor 1. sistemi al RX 470 high-ultra arası 2 yıl git, 2 yıl sonunda sadece ekran kartını değiştirip devam et. 24" monitör + freesync de çekmiyor değil şu anki monitörüm 17". Diğer yanım da al 106o'ı 3-4 yıl bakma pc ye.
Ben FreeSync+Rx470 seçtim, mutluyum

Abi ben hiç düşünmeden konuyu saptırıyorum :D
O bizde alışkanlık oldu artık :)

Senin kasanın çektiğin fotoğrafların hala duruyor mu neonlar açıkken çektiğin foto
Kasanın ışıkları acınca fotoğraf güzel çıkmıyor, 1.000 liralık telefon, napsın pek güzel çekemiyor.

1000 liralık diyorsunuz ama bu fiyata bu özellikler zor bulunur, tam bir F/P örneği:).

1.000TL'e alacağım başka telefonlar bunun gibi çekemez bile. GM 5 Plus ciddi f/p telefonu :)

Ama bi Note 7'miz olsaydı f1.7 diyaframlı kameralarımız falan, birşey yapardık yanii. :)

AMD'den kopya çekmiş sizin telefon:).

Pazar taktiği AMD gibi olmasın. Kartı tanıtıyor, 2 taneyle 1080 performansı diyor, 8gb diyor, 2k diyor ve gidiyor, hani ürün hani ? Nerede benim torx fanlı rx480'im ?

F/P noktasını güzel kopyalamış ama orası doğru :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı