Emre Hakan
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İşlemci: Intel i7-1065G7
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1050 Mobile Max-Q
RAM: 16 GB
Depolama: 512 GB SSD
- Meslek
- Öğrenci
- RAM
- 16 GB DDR4 1330 MHZ 19CL Single
- SSD veya HDD modeli
- SanDisk SD8TN8U512G1001
- Ekran kartı
- NVIDIA GTX 1050 Mobile Max-Q
- Anakart
- HP 86E3
- İşlemci
- Intel i7-1065G7
Selam arkadaşlar,
Windows 10 Pro kullanıyorum ve Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum. Geçiş yaptıktan sonra özellikle oyun performansı, sürücü uyumluluğu ve genel sistem stabilitesi konusunda kararsız kaldım. Özellikle bugün gelen bir bildirim ile güvenlik güncellemesi de alamayacağım ve sadece oyun ve günlük ödev işlerini hallettiğim için soru sormak istiyorum boşta 3 ila 4 GB RAM kullanıyor.
Kullandığım sistem:
Bu donanımda Windows 11, oyunlarda veya günlük kullanımda herhangi bir FPS düşüşü, sürücü hatası veya performans sorunu çıkarır mı?
Geçen varsa tecrübelerini yazabilir mi?
Teşekkürler.
Windows 10 Pro kullanıyorum ve Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum. Geçiş yaptıktan sonra özellikle oyun performansı, sürücü uyumluluğu ve genel sistem stabilitesi konusunda kararsız kaldım. Özellikle bugün gelen bir bildirim ile güvenlik güncellemesi de alamayacağım ve sadece oyun ve günlük ödev işlerini hallettiğim için soru sormak istiyorum boşta 3 ila 4 GB RAM kullanıyor.
Kullandığım sistem:
- işlemci: Intel i7-1065G7
- ekran kartı: NVIDIA GTX 1050 Mobile Max-Q 3 GB.
- RAM: 16 GB.
- depolama: 512 GB SSD.
Bu donanımda Windows 11, oyunlarda veya günlük kullanımda herhangi bir FPS düşüşü, sürücü hatası veya performans sorunu çıkarır mı?
Geçen varsa tecrübelerini yazabilir mi?
Teşekkürler.