i7 10700 Sistemde FPS düşüşü

Valorant hocam sıkıntı şurda benim sistemimle 240 fps nin üstünde alman lazım. Bende de bu sıkıntı yaşanıyor fps drop aşırı fazla giriyor

hocam sistemim yanlış anlaşılmasın 18 bin tl ye dizdim ekran kartı vs saydığım özelliklerle zaten yüksek fps değerleri görmesi lazım
Valorantta sorun var kanka bence son zamanlarda bende bos yere drop yemeye basladim sildim en sonunda en guzel cozum

Arkadaşlar yalnış yazmışım benim ana kartımasus prıme b460m-k şimdi sorunu çözebilicek varasa çok sevinirim
Hocam anakartınız bu olamaz Chipset'i falan geçtim direkt soketi farklı buna 10700 takamazsınız.
asus prıme b460m-k hocma ana kartım bu yanlış yazmışım
Anakartı yanlış mı yazdınız? B460 olmasın?
Hocam ana kart asus prıme b460m-k yanlış yazmışım ekran kartım tam performansta mı çalışmıyor neden düşük fps alıyorum

Öncelikle Windows performans sorunu değil. Valorant'la alakalı Windows'un bir sorunu vardı fakat dün gelen güncelleme ile düzelttiler.
Neyse başka bir RTX olan oyunda deneyin. FPS normal ise Valorant ile alakalıdır normal olduğunu anlamak için testlere bakın. Testlerde RAM ne kadar harcadığını veya GPU kullanımı kontrol edin eğer aynı FPS'leri alıyorsanız güzel. Sıkıntı yok demekdir yani büyük ihtimal sıkıntı yok Valorant yeni FPS testlerine bakın eğer orada sizinkinden bir tık yüksekse sıkıntı olabilir testleri yaptıktan sonra yazın. Birde sıcaklıklar önemli tabi.

Öncelikle Windows performans sorunu değil. Valorant'la alakalı Windows'un bir sorunu vardı fakat dün gelen güncelleme ile düzelttiler.
Neyse başka bir RTX olan oyunda deneyin. FPS normal ise Valorant ile alakalıdır normal olduğunu anlamak için testlere bakın. Testlerde RAM ne kadar harcadığını veya GPU kullanımı kontrol edin eğer aynı FPS'leri alıyorsanız güzel. Sıkıntı yok demekdir yani büyük ihtimal sıkıntı yok Valorant yeni FPS testlerine bakın eğer orada sizinkinden bir tık yüksekse sıkıntı olabilir testleri yaptıktan sonra yazın. Birde sıcaklıklar önemli tabi.
Güncelleme dün gelmedi. Daha hazırlanıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı