i7-10700F vs. R5 5600X vs. R5 5700

5000 serisinin oturduğu sofrada Intel anca boşları toplar. 5600X'in AMD tarafından satış fiyatı 300 dolar ama bize gelirken satıcı sakalı ve devlet vergisi derken fiyat şişiyor.

5600X yakışır.

Evet orası sorunlu.
Oyunlarda R5 5600X önde i7 değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tekli çekirdek performansı:
Eki Görüntüle 797591

Çok büyük fark var neden.
R5 5600X çok daha iyi.

Bana da öyle geliyor.
Bence 10700F ve B460 daha mantıklı. Fiyat olarak 5600X'e göre daha ucuz ve aynı performansı veriyor.

B450 ile kullanırım bütçem ona yetiyor bilemedim.

Neden hocam biraz daha açıklama şansınız var mı?
5600X'i B550'le kullanmayacaksan şahsen alma. Oyun konusunda i7-10700F daha iyi render konusunda 5600X bir tık daha iyi çok farkları yok önerim Intel'dir eğer 5600X'le B450 kullanacaksan.

Anladım fakat B450 alabilirim üstüne bütçem yetmez iki seçenek arasında kaldım malum fiyatlar uçuk iyi bir araştırma yaptım fakat bir de buraya yazayım dedim.

Evet orası sorunlu.

Çok büyük fark var neden.

Bana da öyle geliyor.

B450 ile kullanırım bütçem ona yetiyor bilemedim.

Neden hocam biraz daha açıklama şansınız var mı?

Anladım fakat B450 alabilirim üstüne bütçem yetmez iki seçenek arasında kaldım malum fiyatlar uçuk iyi bir araştırma yaptım fakat bir de buraya yazayım dedim.

5. nesilde Ryzen zen 3 mimarisi ile R9 3900X'den daha güçlü oyun konusun da.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı