Bir arkadaşım sistem toplamak için bu işlemciyi almak istiyor lakin Vatan Bilgisayar'a güvenim yok açıkçası internet üzerinden alışveriş yapılır mı bu firmadan, herhangi bir problem oluşur mu ileride? Kararsız kaldım elden alma gibi bir durum söz konusu bile değil bulunduğumuz şubede stok kalmadı yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden.Not:2.El istemiyor kendisi.
Bir arkadaşım sistem toplamak için bu işlemciyi almak istiyor lakin Vatan Bilgisayar'a güvenim yok açıkçası internet üzerinden alışveriş yapılır mı bu firmadan, herhangi bir problem oluşur mu ileride? Kararsız kaldım elden alma gibi bir durum söz konusu bile değil bulunduğumuz şubede stok kalmadı yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden. Not:2.el istemiyor kendisi.
Bir arkadaşım sistem toplamak için bu işlemciyi almak istiyor lakin Vatan Bilgisayar'a güvenim yok açıkçası internet üzerinden alışveriş yapılır mı bu firmadan, herhangi bir problem oluşur mu ileride? Kararsız kaldım elden alma gibi bir durum söz konusu bile değil bulunduğumuz şubede stok kalmadı yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden.Not:2.El istemiyor kendisi.
Intel i7-11700KF Sekiz Çekirdek 3.60 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Intel i7-11700KF Sekiz Çekirdek 3.60 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Hocam güzel söylüyorsunuz da olurda bios eski gelirse ne olacak tamamen şansa bağlı bir sipariş verildi sonra tekrar iade ile uğraşıcak bios nasıl atabilecek görüntü alamadan.
www.googleadservices.com
Yeni alınmış anakartlarda genellikle BIOS güncellemesi yapılmış oluyor.