i7 10700K & MSI Gaming GTX 1050 Ti uyumlu mudur?

Bütçe
8000-8500TL
Hocam sakın yanlış anlamayın bilgilenme amacıyla soruyorum tekrardan Ryzen işlemci konusunda ısrar etmenizin sebebi nedir mesela aynı sistem ile 10700k olmaz mı daha kötü mü olur bunu da yanıtlayabilirseniz çok sevinirim.

Farketmez, istersen 10700K da seçilebilir.

Az bir fark ile 10700K da alabilirsin. KF de dahili ekran kartı yok işlemci de.

Anakart minimum bunu tavsiye ederim.

dostlar bu şekilde bir sistem en başta attığımdan daha mantıklı geldi siz ne düşünüyorsunuz?

Anladım hocam attığım sistem nasıl sizce?

Dosya Ekleri

• sistem 2.PNG
    129,4 KB · Görüntüleme: 54
Kasa kötü, SSD o kadar para vermene ciddi anlamda gerek yok. İşlemci soğutucu çok kötü. Anakart iyi değil.

Ben bu işten anlamıyorum sanırım İtopya üzerinden siz de bu fiyat bandına monitörle birlikte toplayabilir misiniz acaba.

Ben bu işten anlamıyorum sanırım İtopya üzerinden siz de bu fiyat bandına monitörle birlikte toplayabilir misiniz acaba.

Hocam İtopya üzerinden toplamak şart mı? İsterseniz hazır sistem de önerebiliriz.

Hocam İtopya üzerinden toplamak şart mı? İsterseniz hazır sistem de önerebiliriz.

Hocam şart değil fakat sistemi toplayıp gönderdikleri için oradan olursa çok çok iyi olur gönderi başını belki görmemiş olabilirsiniz ekran kartım ve güç kaynağım var şimdilik ona göre önerirseniz çok iyi olur.

Z490 tercih ediniz, 120 mm sıvı soğutucu yerine 240mm veya hava soğutucu alınız, tekli seçtiğiniz fan kötü, Corsair ve Kingston RAM tercih ediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…