i7 10700K RTX 2080S sistemin oyun performansı normal mi?

EfeMurat

Centipat
Ben 1.5 önce bir PC aldım ve özellikleri.
MSI RTX 2080 Super Gaming X Trio.
Intel i7 10700K.
MSI Z490 Tomahawk.
Corsair vengaence Pro 8.2 3600MHz.
SSD 970Evo Plus.
700 +80 Plus PS.
HDD 1 TB Seagate.
Yanı oyunlardakı FPS'yım.
Valorant: Hepsi en yuksekte her şey doğru ayarları da yaptım 280-240-300 bazen 340 oluyor normal mi? LoL'de 210 220 oluyor işlemci hızı oyunlarda 4.66.
Bu normal mi? FPS'leri veresı.
Arkada tek oy oyun açıkl oluyor spo Discord.

Son düzenleyen: Moderatör:
GPU'nun tam gücünü kullanması için 2K veya 4K çözünürlüğünde oynamalısın.
Hocam PC'nin gerçek gücünü Red Dead Redemption 2 gibi ağır oyunlarda anlarsınız zaten, sadece i7 10700K alsanız yanına GT 1030 falan alsanız aynı FPS'leri alırsınız LoL gibi oyunlarda.
Darboğaz olduğu için alamaz bu değerleri.

GPU'nun tam gücünü kullanması için 2K veya 4K çözünürlüğünde oynamalısın.

Darboğaz olduğu için alamaz bu değerleri.
Hocam zaten şuan kullandığı ekran kartının % kaçını kullanıyor ki? Ben çok eski quadro ekran kartı olan (800 liraya satılıyordu şuan ismi aklımda değil) ve i7 2600 4GB RAM'i olan sistemimde 150 FPS alıyordum.

Yanı şimdi benım PC alakalı bır durum var mı yok mu tam olarak yorumlara baktışımda sorun yok gibi gözukuyor bır demıştınız ya ekran kartını kaçını kullanıyor dıye % 50 bayağı geçiyore mesela oyunu açtım %90 oldu sonra %21 % 71 sabıt oldu işlemci GHz 4.66 sabıt hatta fotosunu tam olarak atayım sizlere.
Bir diğer sorumda zaten screenshot atacağım sızlere Valorant'da bugun 2 kere oldu 4 gundur bu sorun var yenı hesap açtım onda da oldu yanı sorun şu sohbet hizmeti kullanılmıyor hatası oluyor neden böyle oluyor bana yardım eder misınız benım bu oyunlarda aldığım FPS'ler normal mi dir.

@EfeMurat hocam eğer LoL, Valorant gibi olan oyunlarda olan değerleri atacaksanız atmayın çünkü gerek yok. Sistem zorlayan bir oyunda test yaparak atın, bir sıkıntı varsa anlaşılacaktır. Zaten RTX 2080 Super ekran kartı 1080p çözünürlüğü için değil 2K çözünülürlüğünde kullanılması gereken bir kart.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı