i7 10700K RTX 3070 sisteme düşük fiyat teklifleri geliyor

Hocam şuan da bile 0 toplamaya çalışırken 55 bin tl üzerine çıkıyor ekranları kattığımda 1 sene önce almıştım ocak ayında benim bu pc yi satmam için ne yapmam lazım yani nasıl satabilirim
Hocam ikinci el sitelerin adetidir bu. Sen bu sisteme 10 bin bile yazsan, "Son oluru nedir?" diye sorarlar. İnternetten kendi sistemine benzer sistemleri bul ve ortalama bir fiyat belirle. Fiyat koyarken pazarlık payı koymayıda unutma.

Yalnız benim tavsiyem, 2 monitörü ayrıca satmanız. Bu şekilde tek parça halinde 2 monitörle birlikte ikinci el sistemi alacak adam az bulunur. Hatta aynı anda bir kaç ilan açın. Birine 2 ekranlı şekilde koyun, diğerine tek ekran, diğerinede ekransız sadece sistemi koyun. 3 farklı fiyat belirleyin arasında. Hem daha fazla görünür olur, hem daha çok talep artabilir.
 
Bence ayrı bir konu açın "bu sistem ne kadar eder'' diye. Sizin sistemde iki monitör olduğu için öyle satmanız zor. Bence bir monitörü veya ikisinide ayrı satın sistem ayrı satılsın. Bunların hiç birini yapmak istemiyorsanız ilanınızı düzenleyip bütün parçalara tek tek fiyat yazabilirsiniz. Toplu şekilde satmak zor olabilir çünkü.
Sanırım mantıklı olan bu ayrı bir başlık açtım bunun için. Teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı