i7 10700K soğutucusuz oyun performansı

Stok soğutucudan bahsediyorum.
10700knın kendi içerisinden soğutucu çıkmıyor hatta bildiğim kadarıyla intelin hiç bir k ibareli işlemcisinde kutu içi fan olmuyor. Eğer standart bi intel fandan bahsediyorsanız i3ü bile çoğu durumda ucu ucuna yetiyor i5 i7 gibi işlemcilerde iyi bi soğutucu almak hem uzun ömürlü hem performanslı olur.
 
10700K ile stok soğutucu gelmiyor. Bir yerden Intel stok soğutucu bulduysanız undervolt/underclock yapmadan oyun oynayamazsınız, aşırı ısınır. Belki hafif oyunları oynatabilir fakat işlemciye yazık

10700K ile stok soğutucu gelmiyor. Bir yerden Intel stok soğutucu bulduysanız undervolt/underclock yapmadan oyun oynayamazsınız, aşırı ısınır. Belki hafif oyunları oynatabilir fakat işlemciye yazık.
Nzxt Kraken m22 nasıl olur bütçem sınırlı
 
Nzxt Kraken m22 nasıl olur bütçem sınırlı


Bütçene göre ikisinden birini alabilirsin.
 


Bütçene göre ikisinden birini alabilirsin.
Fuma 2 yi abim 9900k ile kullanıyor çoğu sıvı soğutmaya taş çıkarır cinsten.
 
Kendisi düşük bütçeli sıvı soğutma katili hocam. :D
Öyle gerçekten öncesinde rampagein 240mmlik sıvı soğutmasını kullanıyordu biraz mecburiyetten almıştı sonrasında pompa arızası ses vesaire yüzünden fuma2 ye geçtik sıcaklık nerdeyde 10 derece azaldı ve daha sessiz stabil bir performansı oldu.
 

Bu model çok daha iyi olur, kasanıza sığıyorsa.

Hocam ben şu an telefonda hesaplamasını yapamıyorum. MSI MAG Force 100r kasaya MSI RTX 3060 Ti Gaming X Trio ekran kartı ile bu sıvi soğutma sığar mı? Anakart MSI Z490 GAMING Plus.


Bütçene göre ikisinden birini alabilirsin.

Hocam ben şu ansa telefonda hesaplamasını yapamıyorum. MSI MAG Force 100r kasaya MSI RTX 3060 Ti Gaming X Trio ile fuma 2 sığar mı?


Bütçene göre ikisinden birini alabilirsin.
Scythe fuma 2 ile rdr2 gibi oyunlarda maks kac derece görürüm? Yazın klimada oynayacağım.
Bir de scythe fuma 2 mi daha iyi cooler master ma610p mi?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı