i7 10700KF - RTX 3060 sistemi satıp Xbox Series S alınmalı mı?

Manyil

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Depremden dolayı maddi sıkıntılar yüzünden bilgisayarımı satmayı düşünüyorum da yerine tamamen oyunlardan vazgeçmek istemediğim için Xbox series almak istiyorum. Sistemimi satıp alınır mı?

Ve sistemim ne kadar eder.

Dosya Ekleri

• IMG_20231208_164215.jpg
    IMG_20231208_164215.jpg
    132,6 KB · Görüntüleme: 41
Öncelikle merhaba. Depremden dolayı maddi sıkıntılar yüzünden bilgisayarımı satmayı düşünüyorum da yerine tamamen oyunlardan vazgeçmek istemediğim için Xbox series almak istiyorum. Sistemimi satıp alınır mı?
Yani sistemi satıp daha alt bir fiyata Series S alabilirsin. Özel oyun takıntın yoksa gayet alınır, geriye dönük özelliği de var.

Ve sistemim ne kadar eder.
Sistemi satsaniz elinize gececek 15 ila 20 arasinda bir butce, 8 bin Xbox series s almak istiyorsunuz geriye 7 - 10 bin arasi nakit kaliyor, bu parayi bankadan ya da birilerinden borcla cok kolay bulabilirsin, hic mantikli bir hareket degil, gayet guzel sistemin var boşuna harcama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı