Manyil
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle merhaba. Depremden dolayı maddi sıkıntılar yüzünden bilgisayarımı satmayı düşünüyorum da yerine tamamen oyunlardan vazgeçmek istemediğim için Xbox series almak istiyorum. Sistemimi satıp alınır mı?
Ve sistemim ne kadar eder.
Yani sistemi satıp daha alt bir fiyata Series S alabilirsin. Özel oyun takıntın yoksa gayet alınır, geriye dönük özelliği de var.Öncelikle merhaba. Depremden dolayı maddi sıkıntılar yüzünden bilgisayarımı satmayı düşünüyorum da yerine tamamen oyunlardan vazgeçmek istemediğim için Xbox series almak istiyorum. Sistemimi satıp alınır mı?
Yani sistemi satıp daha alt bir fiyata Series S alabilirsin. Özel oyun takıntın yoksa gayet alınır, geriye dönük özelliği de var.
Sarı siteden 13-14k civarına gider diye düşünüyorum.Peki sistemimi nerede satabilirim ve tahmini fiyatı kaç olur.
Sistemi satsaniz elinize gececek 15 ila 20 arasinda bir butce, 8 bin Xbox series s almak istiyorsunuz geriye 7 - 10 bin arasi nakit kaliyor, bu parayi bankadan ya da birilerinden borcla cok kolay bulabilirsin, hic mantikli bir hareket degil, gayet guzel sistemin var boşuna harcama.Öncelikle merhaba. Depremden dolayı maddi sıkıntılar yüzünden bilgisayarımı satmayı düşünüyorum da yerine tamamen oyunlardan vazgeçmek istemediğim için Xbox series almak istiyorum. Sistemimi satıp alınır mı?
Ve sistemim ne kadar eder.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.