i7-10750H CPU Sıcaklığı kaç olmalıdır?

Ultra yükte 85 derece gerçekten çok düşündürücü. Laptop kullandığınızın farkındasınızdır umarım. Bugün 10 laptoptan 8 i 90 dereceye çıkıyor çok rahat.
 
Belli bir değer söylemek imkansız. Laptop marka modeline göre değişir. Bazı markalar 94-95 dereceye çıkmasına izin verir bazı markalar gücü keser 80 derecede sabit tutar ama 45 watt vermek yerine 30 watt verir. Laptop'ın marka modeli nedir? Ayrıca 94-95 derece olsa da bir sıkıntı olmayacaktır.
Hocam o gücü kesme işlemciye göre olmuyor muydu? 10. nesil İntel mobil işlemciler gücü 100 C'de kesmiyor mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Boştayken 43-44 derecelerde. Oyunlara girince 80 üstünü görüyor geri 70'lere dönüyor. Ancak CS:GO gibi oyunlarda 80 üstü gördüğü oluyor.

Ne kadar üstü? CS:GO çok da zorlamayan bir oyun 80 üstü görmesi anormal geldi. Ayrca soğutucunuz var mı ve termal macun yenilediniz mi hiç?
 
Belli bir değer söylemek imkansız. Laptop marka modeline göre değişir. Bazı markalar 94-95 dereceye çıkmasına izin verir bazı markalar gücü keser 80 derecede sabit tutar ama 45 Watt vermek yerine 30 Watt verir. Laptop'ın marka modeli nedir? Ayrıca 94-95 derece olsa da bir sıkıntı olmayacaktır.

94-95 mi sıkıntı olmayacak? 🤣 Sistemin ömrünü bayağı bayağı bir kısaltır uzun vadede o değerler. Laptop bile olsa 85 üstü her zaman sıkıntıdır.
 
Hocam cihazı yeni aldım. 25 Mart'tan beri kullanıyorum. Fanlar çalıştığında 70-85 arası geziyor ve forumlara danıştığımda arkadaşlar normal karşılamıştı.

Normal hocam. Soğutucu yoksa iyi bir soğutucu alabilirsiniz ek olarak. Fanlar otomatik ayarda mı ve kaç RPM dönüyorlar?
 

Geri
Yukarı