i7 10750H vs R7 4800H vs R9 4900H laptop

Bütçe
13.000 TL
Bu modeli öneririm 17.3 144 Hz IPS olması artıdır ve soğutmasıda iyidir sizi üzmez.

ASUS ROG G14 modelini 32 GB RAM olamıyor çünkü 8 GB'lık RAM'teki onboard olarak geliyor ve 2K 60 HZ bence 1080P 144 Hz modeller daha mantıklı olacaktır. FPS oyunları için.

Sorun işlemcileri çekirdek sayılarıyla kıyaslamak değil aslında. Misal veriyorum 4900H veya 4800H ile i7 10750H'yi tekli çekirdekte kıyaslayalım. Sonuç olarak diğerlerinin daha fazla işlemcisi var çünkü, biz bir de tekte bakalım dediğimizde bile i7 10750H geride kalıyor. Mimari, güç vs. bir sürü şey var bu karşılaştırmaya etken. Sonuç olarak AMD'nin 4. nesli Intel'i ezip geçiyor dizüstü kısmında. R3 4300U'nun giriş seviyesinde ne kadar güçlü olduğunu biliyor musunuz? 3. Nesil Ryzen 7'den daha iyi performans veriyor. Hem de %15'e kadar artıyor bu durum. Bunu anlatmaya çalışıyorum.

Ağzınızdan bal damlıyor. Rog Zephyrus dışında düzgün cihaz yok gibi piyasada. Rtx 2080'li 2070'li Ryzen işlemcili laptop olsa Intel nal toplar. Gelmiyor şuan ama elbet üreticiler ezici üstünlüğe dayanamayıp baskı falan dinlemeyip bu tür ürünleri de çıkaracak.

Intel yıllarca laptop kullanıcısını ağır kazıkladı.

Bir arkadaş var herşeye çöp diyen o arkadaşın yorumlarını kesinlikle ve kesinlikle ciddiye almayın diğer arkadaşlar yardımcı olmaya çalışmış zaten
İşlemcide AMD'nin 4000 serisi intel'e göre daha iyi .. Ama diğer taraftan'da NVİDİA çok daha iyi ekran kartı olarak gönül ister amd 4800h rtx 2070 bir laptop ama hem bulması zor bulunsada fiyatlar uçuk oluyor
bu modelde hem karşılaştırdığınız işlemciden daha iyi bir işlemci mevcut hemde RTX 2070 mobile refresh sürümü var yani Rtx destekli tüm oyunları ultra ayarlarda 50-60 fpsde oynatır fiyat olarakta Trendyol'da 13.299 tl birde üstüne para iade eden avantajix tarzı bir site üzerinden alım yaparsan 400 tl gibi bir iadede orada sağlarsın ortalama 12.900 TL ye gelmiş olur

Amd ekran kartlı rx5600m altı bir laptop bakmayın rtx2060dan kötü bir kart yinede low ayarlarda geçiyor fps değerlerini ama low ayarda oynucaksan zaten o paraya değmez o laptop ultra ve yüksek ayarlarda nvidia her zaman üstün ve DLSS 2.0 destekli bir oyun oynuyorsan zaten 30 40 fps fark atar .. yani bir alternatif daha var rtx 2070 modele game garajın o 10750h ve 15.6 inch

Game Garaj'ın bilgisayarlarının da pek iyi olduğu söylenmiyor. Yanlış mıyım?

Game Garaj'ın bilgisayarlarının da pek iyi olduğu söylenmiyor. Yanlış mıyım?
yani bilmiyorum kişisel olarak kullanmadım, ama youtubedan olsun burada o laptop'a sahip kişiler olsun olumsuz bir yorum duymadım tek olumsuz bir başlık görmüştüm o arkadaşlarda tek kanal ram kullandığı için 30 40 fps düşük alıyormuş dual channel yaptığında bir o kadar fps artışı yaşamışlar , keza monsterın bu modeli içinde hiçbir olumsuz yorum yok herkesin genel olarak memnun olduğunu gördüm ve izledim, ve bence monster'ın serviside iyi en azından ben kişisel olarak laptop'ı mı götürdüğümde 2 yıl sonra garantisi bitmiş olsada yıpranmış tuş takımlarımı müşteri memnuniyeti diye değiştirdiler ve bazı arkadaşların karşılaştığı gibi bir sorunla karşılaşmadım 4 yıl olmak üzere online rpg oyunu oynadığım için 7-24 açık kalmasına rağmen şuana kadar sorunsuz devam etti. ama tabi 13knın üstüne 17 18 20k bütçelere çıkılabiliyorsa aynı donanıma sahip farklı modellere bakılabilir bu tamamen alıcının tercihine kalıyor

GameGaraj'ın bilgisayarlarının da pek iyi olduğu söylenmiyor. Yanlış mıyım?

PC hocası ve cihaz TV öneriyordu hatta metal kasa imiş laptop sanırım.

Çift kanalda yapılabiliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…