EMİR37
Kilopat
Daha fazla
- RAM
- 16 GB RAM 3200 MHz
- SSD veya HDD modeli
- 512 GB Pcle 3.0 M.2 SSD
- Ekran kartı
- 3050 Tİ
- İşlemci
- 11. Nesil İ7
CS:GO düşük FPS'ler seyrediyor diğer oyunlarda yüksek oyunlarda çok güzel FPS değerleri alırken CS:GO'da aşırı düşük neredeyse BF1 Ultra'daki FPS ile aynı sadece dalgalanmalar var 144-218 arası ama bir türlü diğer oyunlardaki Performans'ı yakalayamıyor bu yaşadığım ikinci sorun.
Önceki sorun yaşadığım konu:
www.technopat.net
Örnek FPS'ler:
GTA 5'te 80-100 dolaylarında FPS(sadece MSAA 4X TXAA açık diğer tüm ayarlar Ultra NVIDIA pcss açık)
Valorant 378-425 dolaylarında FPS (tüm ayarlar Ultra)
BF 1 tüm ayarlar Ultra 100+ FPS (100-158)
Warzone Ultra (VRAM aşımı ile) 100+ FPS alıyorum.
Ama bir türlü CS'de 200+ veya stabil bir FPS'i yakalayamıyorum bu ara CS:GO bana çok sıkıntı yaratıyor konu açmadığım bir sürü sıkıntı var açılırken " CS:GO yanıt vermiyor hatası oluyor yeniden dene" diyerekten girebiliyorum, en ufak grafik ayarı yapıyorum V-Sync'i kapalı yapıyorum oyundan atıyor bu tür vb. bir sürü sorun yaşıyorum Windows 11'den dolayı mı CS:GO'nun eski ve sorunlu mu olmasından mı anlayamadım ama daha stabil olması gerekli diye düşünüyorum şimdiden cevap verenlere teşekkürler ve yeni yılınız kutlu olsun.
Önceki sorun yaşadığım konu:
Gaming Laptop Adaptör takılı değilken CS GO'da düşük FPS
Laptop'ta Sadece adaptör takılı değilken CS GO'da FPS atlaması ve düşmesi oluyor. Adaptör takılı değilken GTA 5 ve Hitman 3'ü 60+ FPS Oynarken CS GO'da ise İlk 100 FPS sonra 40 FPS sonra Tekrar 100 FPS oluyor. Karşıya oyuncu çıkınca 5-10-20 Gibi FPS değerleri geliyor. Neden GTA 5 ve Hitman 3'te...
Örnek FPS'ler:
GTA 5'te 80-100 dolaylarında FPS(sadece MSAA 4X TXAA açık diğer tüm ayarlar Ultra NVIDIA pcss açık)
Valorant 378-425 dolaylarında FPS (tüm ayarlar Ultra)
BF 1 tüm ayarlar Ultra 100+ FPS (100-158)
Warzone Ultra (VRAM aşımı ile) 100+ FPS alıyorum.
Ama bir türlü CS'de 200+ veya stabil bir FPS'i yakalayamıyorum bu ara CS:GO bana çok sıkıntı yaratıyor konu açmadığım bir sürü sıkıntı var açılırken " CS:GO yanıt vermiyor hatası oluyor yeniden dene" diyerekten girebiliyorum, en ufak grafik ayarı yapıyorum V-Sync'i kapalı yapıyorum oyundan atıyor bu tür vb. bir sürü sorun yaşıyorum Windows 11'den dolayı mı CS:GO'nun eski ve sorunlu mu olmasından mı anlayamadım ama daha stabil olması gerekli diye düşünüyorum şimdiden cevap verenlere teşekkürler ve yeni yılınız kutlu olsun.
Son düzenleyen: Moderatör: