i7 11. Nesil RTX 3050 Laptop CS:GO'da düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 11

EMİR37

Kilopat
Makaleler
33
Yer
Türkiye
Daha fazla  
RAM
16 GB RAM 3200 MHz
SSD veya HDD modeli
512 GB Pcle 3.0 M.2 SSD
Ekran kartı
3050 Tİ
İşlemci
11. Nesil İ7
CS:GO düşük FPS'ler seyrediyor diğer oyunlarda yüksek oyunlarda çok güzel FPS değerleri alırken CS:GO'da aşırı düşük neredeyse BF1 Ultra'daki FPS ile aynı sadece dalgalanmalar var 144-218 arası ama bir türlü diğer oyunlardaki Performans'ı yakalayamıyor bu yaşadığım ikinci sorun.

Önceki sorun yaşadığım konu:

Örnek FPS'ler:
GTA 5'te 80-100 dolaylarında FPS(sadece MSAA 4X TXAA açık diğer tüm ayarlar Ultra NVIDIA pcss açık)
Valorant 378-425 dolaylarında FPS (tüm ayarlar Ultra)
BF 1 tüm ayarlar Ultra 100+ FPS (100-158)
Warzone Ultra (VRAM aşımı ile) 100+ FPS alıyorum.

Ama bir türlü CS'de 200+ veya stabil bir FPS'i yakalayamıyorum bu ara CS:GO bana çok sıkıntı yaratıyor konu açmadığım bir sürü sıkıntı var açılırken " CS:GO yanıt vermiyor hatası oluyor yeniden dene" diyerekten girebiliyorum, en ufak grafik ayarı yapıyorum V-Sync'i kapalı yapıyorum oyundan atıyor bu tür vb. bir sürü sorun yaşıyorum Windows 11'den dolayı mı CS:GO'nun eski ve sorunlu mu olmasından mı anlayamadım ama daha stabil olması gerekli diye düşünüyorum şimdiden cevap verenlere teşekkürler ve yeni yılınız kutlu olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oyunu 16:9 mu 4:3 mü oynuyorsunuz? 4:3 oynarken fps azalması olabiliyor.
16:9 oynuyorum boran hocam lakin anlamıyorum CS GO'da yaşadığım sıkıntıyı başka oyunda yaşamadım.
Örnek :
CS GO düzgün açılmıyor konuda dediğimiz gibi hep bir sıkıntı yaratıyor artık sildim oyunu akıcı oynuyorum ama Yüksek grafikli GTA 5 Gibi BF1 gibi oyunlarda GTA 5'te MSAA'yı 4X yaparak BF1'de hiçbir ayar yapmadan Ultra'da 100+ alıyorum CS'de Low'a çekiyorum 90-120 arası değerler alıyorum Ultraya çekiyorum 144-200 arası alıyorum. Valorant'ta 300+ FPS alıyorum bu değerlere bakılınca CS çok düşük kalıyor başka Testlere bakıyorum i5 11300H,3050 CS'de Daha iyi FPS alıyor. Ben bu işi çözemedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı