i7 11600H vs i5 12450H

Casper Excalibur G770 32 GB RAM GeForce RTX 3050 4 GB.
Intel Core i5-12450h 12. nesil bilgisayar hocam.
Bütçe de 20k.
Alınır mı?

Alınır. Bende aynı modelin 3050 Ti modelini aldım. İşlemci RAM aynı. Oyun laptopu ama laptopu alıp bir Cafe'de rahat pilde 1,5 saat kullanabiliyorum. Isınma sorunu gram yok.

Anakartı ve soğutması zayıf alınması mantıklı olan bir model değil. Bu bakılabilir.

Anakartı ve soğutması zayıf alınması mantıklı olan bir model değil. Bu bakılabilir.

Soğutma sorununu çözdüler yeni modellerin de sorun yok. Anakart düşük olabilir ama şu an Excalibur daha mantıklı RAM açısından da işlemci açısından da. Fiyat olarak da aralarında fark bile yok neredeyse.

Aynen kanka Monster'i alsın servis servis dolassın, ne bu takıntınız? Alsan pişman olacagın markayı öneriyorsun.

Aynen kanka alsın Monster'i servis servis dolaşsın ne bu Monster takıntınız anlamıyorum .kullanıp tamamen memnun olan yok servisten cıkmıyor, kullansan pişman olacagın markayı oneriyorsun.

Alınır. Bende aynı modelin 3050 Ti modelini aldım. İşlemci RAM aynı. Oyun laptopu ama laptopu alıp bir Cafe'de rahat pilde 1,5 saat kullanabiliyorum. Isınma sorunu gram yok.

Kanka laptop ne kadardır? Sende 1.5 saat az olmus, benimki video acmazsan 5 saat video varsa 4 saat gidiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen kanka Monster'i alsın servis servis dolassın, ne bu takıntınız? Alsan pişman olacagın markayı öneriyorsun.

Aynen kanka alsın Monster'i servis servis dolaşsın ne bu Monster takıntınız anlamıyorum. Kullanıp tamamen memnun olan yok servisten cıkmıyor, kullansan pişman olacagın markayı oneriyorsun.

Kanka laptop ne kadardır? Sende 1.5 saat az olmus, benimki video acmazsan 5 saat video varsa 4 saat gidiyor.

Ben birada oyun oynadığım için o kadar yazdım ama dediğin gibi sadece video için rafat 5 saat götürüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı