eibec
Megapat
Daha fazla
Merhaba
Elimde bazi parcalar mevcut ve eksik olanlari almak ya da yetersiz olanlari degistirmek istiyorum.
Elimdekiler
1. Power yeter mi?
2. RAM almam gerekir mi? Elimdekiler 2133 DDR.
3. Kasa cok buyuk degil gibi ve sadece 1 adet fan mevcut. Sorun yasar miyim?
4. 1 ya da 2 TB SSD almak istityorum ayrica depolama icin. Ne alabilirim?
5. Bu sisteme uygun olarak 6900 XT dusundum. İtopya'da su an icin ASUS TUF modeli mevcut. 18.999 TL ve ayrica yarin bayram kampanyasi olacak belki daha uyguna duser. 6900 XT beni uzun bir sure idare eder mi? Oynadigim oyunlar Tomb Raider, Division 2, Metro gibi.
6. Cok kablosu olmayan bir ses sistemi ne alabilirim? Monitoru ayrica TV olarak da kullanıyorum, dahili hoparlorler tam bir felaket. Bu kadar kotu ses cikacagini dusunmemistim. Bilsem ses cikisi olmayan bir monitor alirdim.
Bilgisayar oyun amacli.
Elimde bazi parcalar mevcut ve eksik olanlari almak ya da yetersiz olanlari degistirmek istiyorum.
Elimdekiler
- Z590-A Pro anakart
- i7-11700F islemci
- Id Cooling Se 224 Xt islemci sogutucu
- 2 X 8 DDR4 RAM. HyperX Fury 2133
- Corsair MP510 480GB M.2 SSD
- 1 TB WD Black HDD
- Thermaltake Core V31
- 700 watt PSU.
- ViewSonic 27" VX2776-4K-MHD
1. Power yeter mi?
2. RAM almam gerekir mi? Elimdekiler 2133 DDR.
3. Kasa cok buyuk degil gibi ve sadece 1 adet fan mevcut. Sorun yasar miyim?
4. 1 ya da 2 TB SSD almak istityorum ayrica depolama icin. Ne alabilirim?
5. Bu sisteme uygun olarak 6900 XT dusundum. İtopya'da su an icin ASUS TUF modeli mevcut. 18.999 TL ve ayrica yarin bayram kampanyasi olacak belki daha uyguna duser. 6900 XT beni uzun bir sure idare eder mi? Oynadigim oyunlar Tomb Raider, Division 2, Metro gibi.
6. Cok kablosu olmayan bir ses sistemi ne alabilirim? Monitoru ayrica TV olarak da kullanıyorum, dahili hoparlorler tam bir felaket. Bu kadar kotu ses cikacagini dusunmemistim. Bilsem ses cikisi olmayan bir monitor alirdim.
Bilgisayar oyun amacli.