i7 11700K sistem nasıl?

Bütçe
30 - 35 bin arası.
Konu amacının dışına çıktı. Ben kimseden parça tavsiyesi istemedim. Konu bu bileşenlerle bir uyumsuzluk olur muydu. Ama herkes kendi bilgisi ölçüsünde kendince tavsiyelerde bulunmuş. Herkese tekrar teşekkürler. Bir "hayırlı olsun güle güle kullanın" diyemedi kimse ona üzüldüm. Nezaketimizi mi kaybediyoruz ne!

Konu amacının dışına çıktı. Ben kimseden parça tavsiyesi istemedim. Konu bu bileşenlerle bir uyumsuzluk olur muydu. Ama herkes kendi bilgisi ölçüsünde kendince tavsiyelerde bulunmuş. Herkese tekrar teşekkürler. Bir "hayırlı olsun güle güle kullanın" diyemedi kimse ona üzüldüm. Nezaketimizi mi kaybediyoruz ne!
Göz göre göre kötü olanı almak istiyorsunuz, ne dememizi bekliyordunuz ''Evet kötü olanı alın'' dememizi mi? Asıl sizin teşekkür etmeniz gerekirken tepki gösteriyorsunuz, sizden daha bilgili olan insanlar yardım etmeye çalışıyor. Nasıl istiyorsanız öyle yapın, sizin paranız. Madem kötü olanı almak istiyorsunuz buyrun durmayın, hayırlı olsun.

Sistem gayet iyi ama 1170k ısınan bir islemci düzgün bir sıvı soğutma (hava soğutma yetmeyebilir) tercih edersen sistemin gerçekten güzel olur

Herkese selamlar. Bir sistem topladım uzun bir süredir takip edemediğim için bazı konularda kendimi Update edemedim. O bakımdan ikinci, üçüncü bir görüş almak faydalı olur kanaatindeyim. Sistem şöyle:

İşlemci: i7 11700K.
Anakart: ASUS ROG STRIX Z590-E
Grafik kartı: ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3070 Ti.
Bellek: G.Skill Trident Z Neo RGB 64 GB (2X 32 GB) DDR4 3200MHz.
M.2: Samsung 970 EVO Plus 500 GB NVMe M.2
SSD: Samsung 860 EVO 1 TB 2.5"
Kasa: Be Quiet! Bgw15 siyah Dark base Pro 900 rev. 2 RGB tam kule.
Güç kaynağı: Sharkoon Silent Storm cool Zero 850W 80+ Gold tam modüler PSU.

Ana bileşenler bu şekilde. Diğer detayları henüz seçemedim. Size göre bu sistem herhangi bir darboğaza düşer mi? Ya da stabil çalışma ihtimali nedir?
16x2 RAM yap. 64 GB oyun için gereksiz fazla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı