Çözüldü i7 11800H ile RTX3070M darboğaz yapar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NecroBit

Kilopat
Katılım
28 Kasım 2016
Mesajlar
488
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
16GB
SSD veya HDD modeli
M2 SSD 1TB Samsung
Ekran Kartı: RTX 3070 Laptop GPU
İşlemci: i7-11800H

Selamlar dostlar. Görseldeki değerlere göre sizce bir darboğaz sorunu söz konusu mu? Oyunda ekranı hızlıca hareket ettirdiğimde de yırtılmalar söz konusu.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2023-01-08 005000.png
    Ekran görüntüsü 2023-01-08 005000.png
    99,4 KB · Görüntüleme: 213
Çözüm
@NecroBit sorunu çözebildinmi hocam son durum nedir?
Çözüldü hocam düzeltmem gerekiyordu benim hatam. Garanti kapsamında anakart değişimi yapıldı. Şimdi hem eskisinden çok daha iyi sıcaklık değerleri alıyorum, hem sorun ortadan kalktı. Tek sorun fan sesi, o da sinek problem fazla rahatsız etmiyor. İlgine sağlık :)
Evet fakat BIOS sürümünü bile düşüremiyoruz. ASUS'da böyle değil mesela istediğin gibi düşürüp yükseltebiliyorsun. Siteyi 15 dakika aradım fakat bulamadım. BIOS kilidini kaldırmak için mail atın bağlanıp yapalım tarzı bir şey yazıyordu hatırladığım kadarıyla. Emin değilim.
Acil servise ver kurtul gitsin. Geciktikçe daha fena oluyor. Telefonda da konuşurken "değişim talebi" notu ile gönderebiliyorsan gönder. O notun varlığı bile yetebiliyor bazen.
 
Acil servise ver kurtul gitsin. Geciktikçe daha fena oluyor. Telefonda da konuşurken "değişim talebi" notu ile gönderebiliyorsan gönder. O notun varlığı bile yetebiliyor bazen.

Babamla konuştum fakat pek oyun oynamadığı için "sıfır cihazı ne diye servise vereyim" deyip geçiştiriyor. E kusurluda ondan.
 
Teşekkürler yardım için hocam. Deneyeceğim. Gigabyte sorumlu bundan illaki getirir diyor. Bu sorun diğer kullanıcılarda 2 yıldır var.
Haklarını bildiğin sürece, bilmesen de biliyormuş imajı verdiğin sürece hakkın olanı alabilirsin. Bu coğrafyanın günümüz fıtratında var bu pis iş. Bunlar kritik konular. Hevesiniz kursağınızda kalmış, tükürün gitsin.
 

Geri
Yukarı