i7-11800h laptop benchmark değerleri normal mi?

Monster T5 20.3 var bende.
İşlemci 93.
Ekran kartı 90 geçmezse daha iyi olur.
Monster'in kendi yt kanalında testler var o değerler ile karşılaştırın bilgisayarınızı.
Hocam ben bir kaç test daha yaptım oyunlarda normal değerler alıyorum.Ama testlerde 94 e sabitleniyor şuan üstüne çıkmıyor sanki macunda değil gibi sorun laptopu alalı çok olmadı. İntelin stress testini yaptım. pass yazdı testen. Acaba sınır değeri falan mı 94-95 derece render işlemlerinde bile 90 dereceyi geçmiyor.

Hocam ben birkaç test daha yaptım oyunlarda normal değerler alıyorum. Ama testlerde 94'e sabitleniyor şu an üstüne çıkmıyor sanki macunda değil gibi sorun laptopu alalı çok olmadı. Intel'in stress testini yaptım. Pass yazdı testen. Acaba sınır değeri falan mı 94-95 derece render işlemlerinde bile 90 dereceyi geçmiyor.

Laptopun modeli nedir?

Aynı modeli kullanıyoruz isterseniz Cinebench R23 testini yapıp paylaşırsanız skorları karşılaştırıp sizin cihazda sıkıntı olup olmadığını anlayabiliriz.
multi core için sıcaklık lar 85-95 derece arası gidip geldi ama genel olarak 90 da sabit kaldı
single core için 65-80 arası gidip geldi genel olarak 72-73 civarındaydı
puanlarda resimdeki gibi
multi core için sıcaklık lar 85-95 derece arası gidip geldi ama genel olarak 90 da sabit kaldı
puanlarda resimdeki gibi
Hocam karşılaştırırsınız müsait olunca @m3c

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (15).png
    Ekran Görüntüsü (15).png
    1,7 MB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
puanlarda resimdeki gibi

Hocam karşılaştırırsınız müsait olunca @m3c
Sıcaklıklar bende de aynı fakat ben 138** puan aldım. Sizinki neden düşük anlamış değilim.

Sıcaklıklar bende de aynı fakat ben 138** puan aldım. Sizinki neden düşük anlamış değilim.
Hocam siz uv yaptığınız için 138** çıkıyor. Stok haliyle değerleriniz çok normal hocam
Güç modu pil için ortada dengeli modunda kalmış ondan olabilir mi ? en iyi performans falan diyordu en sağa çekince
Değerler normal hocam arkadaşta -70mV uv olduğu için sizden daha yüksek

Technopat Haberler

Geri
Yukarı