i7 11800H laptop oyunlarda kasıyor

sourcere

Decapat
Katılım
30 Ocak 2022
Mesajlar
93
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
16 GB
Ekran kartı
3050 ti
İşlemci
i7 11800H
Arkadaşlar 3050 Ti, i7 11 laptopum var herhangi bir oyuna girip yaklaşık 3-4 saat geçirdikten sonra drop giriyor ama ne FPS düşüyor ne ping çıkıyor ne de bilgisayar ısınıyor. 60-70 derecelerde geziyor anlayamadım oyunu kapatıyorum masaüstüne geçiyorum yine aynı şey ama bilgisayarı yeniden başlattığımda ise sorun çözülüyor ve 3-4 saat sonra yine aynısı. Bir türlü çözemedim Monster servisi 3'lü prize takmayın gibi şeyler söyledi ama yapmama rağmen aynı şeyler video çektim ama sanırım buraya atamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Attığım program ile güncellemeleri yapıp tekrar kontrol et. Arc güncellemesini kurmana gerek yok kurulum ekranında çıkar karşına irisi kur yeter. Temiz kurulum yap.

Arc nedir hocam. Hangisini yükleyeyim
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    11 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:
Hocam arkadaşımda Abra modeli var gtx 1050 li modeli. Oyun oynarken sürekli fan sesi artıyordu. İçini açtık temizleyip termal macun yeniledik çok faydası oldu. Ama abranın içini açmak ayrı bir dert. Hiç kullanıcı dostu yapmamışlar. Yanlışlıkla bir flex kabloya zarar versen sipariş verdin eve geldi derken 4-5 gün laptopu kullanamayacakssın. Bilen-eli yatkın biri ile bakımını yapıp driverlerini güncellersen sorunun çözülür gibime geliyor.
 
Hocam arkadaşımda Abra modeli var GTX 1050'li modeli. Oyun oynarken sürekli fan sesi artıyordu. İçini açtık temizleyip termal macun yeniledik çok faydası oldu. Ama Abra'nın içini açmak ayrı bir dert. Hiç kullanıcı dostu yapmamışlar. Yanlışlıkla bir Flex kabloya zarar versen sipariş verdin eve geldi derken 4-5 gün laptopu kullanamayacakssın. Bilen-eli yatkın biri ile bakımını yapıp sürücülerini güncellersen sorunun çözülür gibime geliyor.

Monster ekibine yollamayı düşünüyorum onlar halletsinler uğraşmam ben.
 

Geri
Yukarı