Çözüldü i7-11800H RTX 3060 sistemde Cyberpunk 2077 FPS düşmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Xanteus

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. bu 2.0 güncellemesinden sonra böyle saçma bir şey yaşıyorum. Bunu yaşayıp çözen var mı? 1-2gündür oynuyordum, bugün girdiğimde FPS düşmesi girmeye başladı (sadece bu oyunda oluyor, diğer oyunlarda bir sıkıntı yok) fareyi sağa sola çevirdiğimde veya ilerlediğimde ekran 0.1 saliselik donuyor düzeliyor ama inanılmaz sinir bozucu, video yükleyeceğim aşağı ama video da çok belli olmuyor.
Oyunu silip tekrar indirdiğimde düzeliyor bu arada, 1-2 gün sonra tekrar başlıyor. :D

Sistemimle bir alakası olduğunu düşünmüyorum belki de yazılımsal bir sıkıntı var bu oyun ile alakalı ama sistemi yazıyorum aşağı:
Monster Tulpar T7 25.1
RTX 3060 ekran kartı.
i7-11800H işlemci.
16 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam, bu sorun oyun ile alakalı. RTX 3060'lı bir sistemin donma gibi bir sorun yapacağını zannetmiyorum. İsterseniz grafik ayarlarını kısmayı deneyin.

FPS düşmüyor videoda zaten, 90 üstü hep. Bu drop olayı var sadece. Yaşayan var mı diye merak ettim ama yok gibi.

Edit: Çok ilginç (aslında şaşırmadım ama) bir şekilde sorunu çözdüm gibi. Geforce Experience üzerinde Cyberpunk grafik ayarlarını varsayılana döndürdüm sonra kaliteye ayarladım, oyun içinde tekrar ayarladım ayarlarımı düzeldi.
Sanırım bu GeForce Experience kendi kendine oyun ayarlarımı bozuyor, otomatik yapıyor bunu. 1 keresinde mordhau oynarken felaket ısınıyordu laptop. ayarlara girdiğimde Resolution Scale'i 2'ye ayarlamış :D
Hocam, bu sorun oyun ile alakalı. RTX 3060'lı bir sistemin donma gibi bir sorun yapacağını zannetmiyorum. İsterseniz grafik ayarlarını kısmayı deneyin.

FPS düşmüyor videoda zaten, 90 üstü hep. Bu drop olayı var sadece. Yaşayan var mı diye merak ettim ama yok gibi.

Edit: Çok ilginç (aslında şaşırmadım ama) bir şekilde sorunu çözdüm gibi. Geforce Experience üzerinde Cyberpunk grafik ayarlarını varsayılana döndürdüm sonra kaliteye ayarladım, oyun içinde tekrar ayarladım ayarlarımı düzeldi.
Sanırım bu GeForce Experience kendi kendine oyun ayarlarımı bozuyor, otomatik yapıyor bunu. 1 keresinde mordhau oynarken felaket ısınıyordu laptop. ayarlara girdiğimde Resolution Scale'i 2'ye ayarlamış :D

Çözüm
Merhaba arkadaşlar. Bu 2.0 güncellemesinden sonra böyle saçma bir şey yaşıyorum. Bunu yaşayıp çözen var mı? 1-2gündür oynuyordum, bugün girdiğimde FPS düşmesi girmeye başladı (sadece bu oyunda oluyor, diğer oyunlarda bir sıkıntı yok) fareyi sağa sola çevirdiğimde veya ilerlediğimde ekran 0.1 saliselik donuyor düzeliyor ama inanılmaz sinir bozucu, video yükleyeceğim aşağı ama video da çok belli olmuyor.
Oyunu silip tekrar indirdiğimde düzeliyor bu arada, 1-2 gün sonra tekrar başlıyor. :D

Sistemimle bir alakası olduğunu düşünmüyorum belki de yazılımsal bir sıkıntı var bu oyun ile alakalı ama sistemi yazıyorum aşağı:
Monster Tulpar T7 25.1
RTX 3060 ekran kartı.
i7-11800H işlemci.
16 GB RAM.

Merhaba oyun içi ayarlarınız nedir sistem özelliklerimiz aynı. Oyun içinde sizin ayarlarınız gibi kullanmak istiyorum.

Söylediğiniz modu nasıl kurabilirim acaba. Pek fazla bilgim yokta en azından kaynak gösterebilirseniz sevinirim.

Bu konuyu inceleyebilirsin, baya yazmışlar ama sayfanın en başında vardı sanırım cp için.

Bu konuyu inceleyebilirsin, baya yazmışlar ama sayfanın en başında vardı sanırım cp için.
Çok teşekkür ederim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı