FSR 3 modları çoğalıyor!

Hangi oyunda. Last of Us'da mı?

Bende de çökme sorunu var Last of Us'da belli sinematiklerde.
Evet last of us da var. Sorunu çözersen bilgilendirir misin ?

Evet Last of Us da var. Sorunu çözersen bilgilendirir misin?

Vallahi 5 gündür falan bu sorun var bende de. Ben şöyle çözdüm sinematiklere girdimmi FSR'ı kapattım onun dışında oyun içinde tekrar açtım ve çökme yaşamadım ben. Ama illaki modun yeni sürümleri geldikçe bu tarz sorunlar ya azalacakdır ya da tamamen bitecekdir. Hele bir de AMD resmi olarak oyunlara eklerse o zaman tadından yenmez.

Modun yeni sürümleri geldikçe bu tarz sorunlar ya azalacakdır ya da tamamen bitecekdir. Hele bir de AMD resmi olarak oyunlara eklerse o zaman tadından yenmez.

Evet hocam sürekli geliştiği için ve farklı farklı oyunlarda bir bütün olarak çalıştığı için zamanla düzelte düzelte giderler.

Zaten modu yapan kişi, RX 7000 serisi bir kart almış. Yani sorunları daha iyi ve daha güzel AMD tarafından anlar.

Onun dışında AMD çoğunlukla AAA oyunlara ve yeni zamanlarda çıkmış oyunlara getirir bence FSR 3'ü.
Mesela The Last of Us, Uncharted, The Witcher 3, Spider-Man, Yani çoğu eski zamanlarda çıkmış oyunlara AMD FSR 3 getirmez. Onun için bu mod öyle bir nimet ki iyi kötü çoğu insanın oynayamadığı oyunu az çok oynatacaktır.

Onun dışında AMD çoğunlukla AAA oyunlara ve yeni zamanlarda çıkmış oyunlara getirir bence FSR 3'ü.
Mesela The Last of Us, Uncharted, The Witcher 3, Spider-Man, yani çoğu eski zamanlarda çıkmış oyunlara AMD FSR 3 getirmez. Onun için bu mod öyle bir nimet ki iyi kötü çoğu insanın oynayamadığı oyunu az çok oynatacaktır.

Bence de fakat en azından Last of Us çok da eski bir oyun sayılmaz Spider-Man Remastered'de aşırı eski sayılmaz yani o iki oyunun hakkını yemeyelim. Ama evet bu mod gerçekten büyük bir nimet umarım güzel bir potonsiyelle gelişmeye ve geliştirilmeye devam eder ve hatalar çözülür.

Bence de fakat en azından Last of Us çok da eski bir oyun sayılmaz Spider-Man Remastered'de aşırı eski sayılmaz yani o iki oyunun hakkını yemeyelim. Ama evet bu mod gerçekten büyük bir nimet umarım güzel bir potonsiyelle gelişmeye ve geliştirilmeye devam eder ve hatalar çözülür.

Yani Spider-Man için bir şey diyemem ama The Last of Us veya Uncharted gibi oyunlara resmi olarak FSR 3 gelmesi çok zor. Hatta imkansız bile diyebilirim.

Çünkü bu oyunların gelişim süreci durdu. Yani adamlar bir FSR 3 için bilmem ne zaman geliştirme ve güncelleme süreci dolmuş oyuna FSR 3 getirmez. Getirse zaten NVIDIA getirirdi.

Gelirse, büyük oyunlara gelir yani gelişim süreci devam eden veya yeni çıkacak oyunlara gelir.

Tabii ki bazı eski oyunlara gelebilir ama Uncharted ve The Last of Us gibi oyunlara gelmesi imkansız diyebilirim.

Bu yazılarım için büyük bir nimet dedim aslında.

The Last of Us gibi oyunlara gelmesi imkansız diyebilirim.

Evet dediğiniz mantıklı. Fakat serinin 2. oyununa belki gelebilir ayrıca The Last of Us Part 1 oyunu da daha yeni gibi şahsen 2022 de çıktı yani o kadar da eski değil. Ama doğru söylüyosunuz eğer getirselerdi DLSS 3 getirirlerdi. Uncharted serisine geleceğini bende pek sanmıyorum.

Evet dediğiniz mantıklı. Fakat serinin 2. oyununa belki gelebilir ayrıca The Last of Us Part 1 oyunu da daha yeni gibi şahsen 2022 de çıktı yani o kadar da eski değil. Ama doğru söylüyosunuz eğer getirselerdi DLSS 3 getirirlerdi. Uncharted serisine geleceğini bende pek sanmıyorum.

Part 2 oyununa kesin gelir zaten. Çünkü daha çıkmadı. O zamana DLSS 4 bile çıkar.
Yani eski dememden kasıt gelişim ve güncelleme süreci durmuş oyunlar aslında. Onu demek istedim eski diyerek.
Yoksa The Last of Us 2023 yılında çıkmış bir oyun.

AMD kendi ayağına sıktı tarzı yorumlar görmüştüm sebebi nedir acaba? Bu fsr olayıyla alakalı. Nvidia 2000 ve 3000 serisi kartlar daha çok alınacak falan dediler. Mantıken de öyle mod kuruluyor çünkü. 3000 serisine çöp gözüyle bakılmaz artık eskisi kadar. Bu mod şuan amd kartlarda kullanılmıyor mu? Kullanılmıyor diyenler var. Ama üstte rx 6600'ü olan adam kullanıyor modu ilginç.

AMD kendi ayağına sıktı tarzı yorumlar görmüştüm sebebi nedir acaba? Bu FSR olayıyla alakalı. NVIDIA 2000 ve 3000 serisi kartlar daha çok alınacak falan dediler. Mantıken de öyle mod kuruluyor çünkü. 3000 serisine çöp gözüyle bakılmaz artık eskisi kadar. Bu mod şu an AMD kartlarda kullanılmıyor mu? Kullanılmıyor diyenler var. Ama üstte RX 6600'ü olan adam kullanıyor modu ilginç.

AMD ekran kartlarında kullanılıyor hocam. Hatta RX 580 de falan da kullanılıyor diye duydum yani FSR 2 destekleyen eski yeni bütün kartlarda kullanılıyor. RX 6000 serisindede resmi desteği var. Yani mod resmi olarak RX 6000 serisindede kullanılabiliyor diye biliyorum destekli oyunlarda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı