Oyun odaklı olmayacak. Yine de oynatır diye düşünüyorum yani haksız mıyımOyun ana amaç değilse evet. Ayrıca laptop linklerini verebilir misiniz?

1260p olan:
1255u olan:
Bu laptoplara Pro - Elite denmesinin sebebi ne acaba?
Oyun odaklı olmayacak. Yine de oynatır diye düşünüyorum yani haksız mıyımOyun ana amaç değilse evet. Ayrıca laptop linklerini verebilir misiniz?
Oyun odaklı olmayacak. Yine de oynatır diye düşünüyorum yani haksız mıyım
1260p olan:
1255u olan:
Bu laptoplara Pro - Elite denmesinin sebebi ne acaba?
Elite mi Pro mu hocam.Mesela bu HP laptop ekran kartı bakımında daha iyi .
Elite mi Pro mu hocam.
Hocam sizce attığım 2 laptopdan birini alsam bunu neden almışım diyerek pişman olur muyum? Para konusu önemli değil.Link bırakmayı unutmuşum pardon.
![]()
HP 250 G9 6Q8M6ES i5-1235U 8 GB 512 GB SSD MX550 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP 250 G9 6Q8M6ES i5-1235U 8 GB 512 GB SSD MX550 15.6" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! HP 250 G9 6Q8M6ES i5-1235U 8 GB 512 GB SSD MX550 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, 18.620,46 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam sizce attığım 2 laptoptan birini alsam bunu neden almışım diyerek pişman olur muyum? Para konusu önemli değil.
Valorant vb. gibi temel oyunlarda sorun çıkartır mı?Fiyatlarını saymazsak ve oyun oynanmayacaksa pişman etmez.
Valorant vb. gibi temel oyunlarda sorun çıkartır mı?
Tamamdır☺ Belki düşük ayarlarda RDR2 bakarım onun haricinde zaten çok oyun oynamam. Photoshop vb. kullanacağım onlarda da zaten yoğun bir performans beklentim yok.Hayır. Ama AAA oyun oynamak isterseniz orada sorun olur
Anladım. O kadar da büyük bir fark yok anlaşılan. Güç tüketimi daha az olduğu için 1255u tercih edeceğim sanırım. Olumlu mudur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.