i7 2600 ile i7 2700K arasında çok fark var mı?

İnsanlar ona pek bakmıyor. Anakart ve işlemci modeliniz nedir? Belki ilgilenen bir arkadaşıma yönlendirebilirim.

i5 3570K PowerGate H61 öyle bir şey

Hayır 2.el alacaktım birinde i7 2600 400W PSU diğerinde i7 2700K 350W PSU vardı eğer çok performans farkı yoksa PSU masrafıda olmaması için i7 2600 olanı alacaktım.

400W olanda 80 Bronze varsa 2600 olanı alabilirsin.

i5 3570K PowerGate H61 öyle bir şey.

Hocam ikisini 1400 lira gibi bir fiyattan pazarlığa açık şekilde satabilirsiniz. Veya ayrı ayrı ankrtı 550 işlemciyi 650 lira gibi fiyatlara koyabilirsiniz. Özllikle k serisi eski Intel işlemciler çok satılıyor 2. el piyasasında. Herkes overclock yaparım i7'leri geçerim kafasında.

GTX 1060 6 GB ile kullanıcaktım yeterli olacağı söyleniyor sizce yeterli olur mu? Yoksa i7 2700K olanına yeni PSU mu almalıyım?

Yeni PSU almanızı öneririm. Bütçeniz belli ise hemen öneri yapabilirim. Sıfır PSU her zaman en sağlıklısıdır. Ben 2. el bilgisayar aldığım çok kaliteli bir PSU olmadığı sürece güvenmiyorum.

Hocam ikisini 1400 lira gibi bir fiyattan pazarlığa açık şekilde satabilirsiniz. Veya ayrı ayrı ankrtı 550 işlemciyi 650 lira gibi fiyatlara koyabilirsiniz. Özllikle k serisi eski Intel işlemciler çok satılıyor 2. el piyasasında. Herkes overclock yaparım i7'leri geçerim kafasında.

Deneyeceğim. Aklımda i7 4790 la GTX 1050 Ti var sizce fazla mı yoksa çok ağır oyunlar oynamıyorum.

K ibareli serinin kilidi açık. Soğutman sağlam olduktan sonra arasındaki fark gözle görülür olacaktır. Tabii bu da güç tüketimine yansıyacaktır. Eski k serisini almak yerine anakartın destekleyeceği 1 üst nesil ya da 2 üst nesile geçmek daha mantıklı. Böylelikle eski nesilden, yeni nesile geçtiğinde hem performans hem de güç yönetimi bakımından kendisini amorti edecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı