i7 12650H RTX 4070 laptopta Windows 11'e geçilir mi?

Windows 11'e geçtim ve PC çöktü. Ben oyun oynamıyorum genelde grafik ve video çalışıyorum. Ama 11 berbat geldi bana Windows 10 performans olarak daha iyi benim için. Açıkçası ben 11'i beğenmedim aynı yeni posta uygulaması gibi. Berbat bir şey yeni e-posta uygulaması ve eski postaya her geçtiğimde bildirim yollamaktan yoruldum.

Windows 11'e geçtim ve PC çöktü. Ben oyun oynamıyorum genelde grafik ve video çalışıyorum. Ama 11 berbat geldi bana Windows 10 performans olarak daha iyi benim için. Açıkçası ben 11'i beğenmedim aynı yeni posta uygulaması gibi. Berbat bir şey yeni e-posta uygulaması ve eski postaya her geçtiğimde bildirim yollamaktan yoruldum.

Hangi aylarda geçtiniz, bende tasarımını çok beğenmedim ama o dizayn edilir diye düşünüyorum, benim için en önemli olay sorun çıkarmaması ve FPS.

Anladım teşekkür ederim. Daha detaylı bir anlatım yapan, konu açan birisi varsa tekrardan yazarsa memnun olurum. Sağ olun arkadaşlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki çözümle düzeltmiştim ben. İsterseniz göz atabilirsiniz.

Şu anda Windows 10 Pro kullanmaktayım. Windows 11'e sizce geçilir mi? Gamer olduğumdan oyun içindeki performansı nasıl? Oyunlarda FPS düşüşü yaşıyor musunuz ya da oyun hatası aldırıyor mu, paylaşabilir misiniz? BilgisayarımMSI KATANA 15 B12VGK ama 3TB SSD'li ve 32 RAM'li hali. Markaları, hızları vs aynı.

Eki Görüntüle 2229064

Yeni nesil oyunlarda performans artar. Windows 11'e göre tasarlanıyorlar.

Hangi aylarda geçtiniz, bende tasarımını çok beğenmedim ama o dizayn edilir diye düşünüyorum, benim için en önemli olay sorun çıkarmaması ve FPS.
Yeni nesil aldığım pc ye yükledim ekran kartı 8gb yani 11 Pro için fazlasıyla yeterli bilgisayarım ama tüm özellikleri şimdi hatırlamıyorum. Şu an eskisinden yazıyorum. Bu eskisi sistem olarak yeterli değil. İyikide değilmiş yoksa çöktü mü çok yorardı beni. Win11 in iyice olgunlaşması için beklenmesi gerekir diye düşünüyorum. Win10 da da ilk geçenlerdendim ama pişman olmuştum. :)

Yeni nesil aldığım PC'ye yükledim ekran kartı 8 GB yani 11 Pro için fazlasıyla yeterli bilgisayarım ama tüm özellikleri şimdi hatırlamıyorum. Şu an eskisinden yazıyorum. Bu eskisi sistem olarak yeterli değil. İyikide değilmiş yoksa çöktü mü çok yorardı beni. Windows 11'in iyice olgunlaşması için beklenmesi gerekir diye düşünüyorum. Windows 10 da da ilk geçenlerdendim ama pişman olmuştum. :)

İlk zamanlarda bende geçtiğimde pişman olup hemen Windows 10'a geri çevirmiştim. Biraz daha bekleyelim o halde tam otursun geçeriz acelesi yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı