i7 12700F eskisinden fazla ısınıyor

Efe berk9

Hectopat
Daha fazla  
RAM
64
Anakart
msi pro z690-a wifi ddr4
Arkadaşlar öncelikle selamlar, i7 12700F'e sahip bir bilgisayarım var tam 2.5 sene oldu alalı. Düzenli macun değişikliği yapıyorum ama son 1 aydır 6-7 derece daha fazla sıcaklık değeri alıyorum Forza Horizon 5'te. Cougar Aqua 240 mm bir sıvı soğutucum var sizce soğutucu kaynaklı mı, ömrünü yavaş yavaş dolduruyor mu, yoksa yaz ayı kaynaklı mı? Eskiden böyle olduğunu hatırlamıyorum ama. Sıvı soğutmayı değiştirmeli miyim sizce?

Arkadaşlar öncelikle selamlar, i7 12700F'e sahip bir bilgisayarım var tam 2.5 sene oldu alalı. Düzenli macun değişikliği yapıyorum ama son 1 aydır 6-7 derece daha fazla sıcaklık değeri alıyorum Forza Horizon 5'te. Cougar Aqua 240 mm bir sıvı soğutucum var sizce soğutucu kaynaklı mı, ömrünü yavaş yavaş dolduruyor mu, yoksa yaz ayı kaynaklı mı? Eskiden böyle olduğunu hatırlamıyorum ama. Sıvı soğutmayı değiştirmeli miyim sizce?

Sahsen ben ThrottleStop ile Turbo Boost'u kapattim pl değerlerini kıstım bir de Vatan'dan iyi bir laptop soğutucu aldım Ready or Not'ta 95 derece oluyordu şimdi Max 75-80. Tabii benimki laptop. Ve havalar çok sıcak direkt etki ediyor

Hava sıcaklığı bu aralar hava çok sıcak olduğu için normal görülebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı