i7 12700H 100 derece oluyor

Yarın Acer servisini arayıp bir soracağım eğer servise gönderin derlerse göndereyim değil mi?

Yarın Acer servisini arayıp bir soracağım eğer servise gönderin derlerse göndereyim değil mi?

Siz bilirsiniz, o sıcaklıklarda ve limitlerde servisin cihaz çok iyi diyeceğini, sizin de ben göndermeyeceğim diyeceğinizi sanmıyorum.

Bir de şöyle bir şey var Intel denetim masasında işlemciyi dengelide kullanıyorum performansta değil bunun bir etkisi var mıdır?

Ve sağ alttaki pil kısmını pil tasarrufunda kullanıyorum çünkü FIFA da tuhaf bir şekilde daha yüksek FPS veriyor öyle.

Hatta neredeyse her oyunda. Belki bu yüzden kullanmıyordur.

Limileriniz çok kötü bence 1 fps oyun oynamadığınıza dua edin.

Benim prochot limiti 97 derece, 96 derecede giriyorum siz 100 derecede giriyorsunuz sensör sorunu gibi durmuyor.

@erengore @HYRAXA @403976

Etiketlediğiniz arkadaşlar da cevap versinde ona göre bakalım. Ama fikrinizi değerlendirip yarın arıcam servisi.

Hocam bugün bir şey denedim. NitroSense'den işlemciyi performans yerine varsayılan moda alınca derece 93'ü geçmiyor. FPS olarak da Max 20 30 arası fark ediyordur. Zaten Valorant CS gibi oyunlarda bildiğiniz gibi bu çok büyük bir FPS farkı değil. Ekran kartı da aynı şekilde 70'i geçmedi. Fan otomatikte olduğu için en yüksekte RPM de çalıştırmadı fanı ama fan ayarını Max güce alırsam varsayılan işlemci güç modunda daha çok verim alacağımı düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Sanırım küçük çaplı bir undervolt oldu 😀

Bir de laptopun arkasını açtım az önce daha bakım yaptıralı 1 2 ay oldu ancak buna rağmen fanlarda bildiğiniz toz tortuları vardı. Kafamda deli sorular oldu çünkü bakım sırasında orada olamadım şu an tertmal macun değiştiler mi onu bile bilmiyorum.

Hocam benimle aynı laptop bir arkadaşta daha var o 8 GB RAM kullanıyor ben de 32 GB var. Arkadaşa Afterburner yüklettim ve onda da denedik ikimizde aynı anda PUBG girdik ve o da 95 100 arası dereceler görüyor Full. O 4 ay önce aldı ben 9 ay önce aldım. O da diyor ki laptop şu an buz gibi kesinlikle 100 derece değil diyor aynı benim dediğim gibi.

İşin tuhaf tarafı FPS de hiçbir düşüş olmuyor.

Son düzenleme:
Servis en iyisidir ama Acer'in servisi pek iyi denmez tonla şikayet var ASUS da aynı şekilde.

100 dereceye normal demezler prochotu geçtikten sonra normal demezler diye tahmin ediyorum.

Bundan önceki macun değişimini yaptırdığımı söyledim o zaman garanti kapsamında değil ürününüz dediler. Bir de para alacaklar yani. Daha göndermedim. Yarın bir daha macun değişimine götüreceğim ama farklı bir firmaya götüreceğim bu kez. Bakalım ne olacak.

60W çekmen sana fps açısından yeterli geliyor ama senin cihazından daha berbat olan Casper cihazım prochot yemeden daha fazla w çekiyor senden TS bench'te yani keyfin bilir.

Hocam NZXT'nin uygulamasından derecelere baktım farklı bir uygulama da görmüş olayım diye Max 90 gördü işlemci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…