4000 TL büyük bir rakam yani i5 in 12.nesili gayet işini görür. ama 2k fark olsaydı i7 derdim
İleride render olayına girersek i5 zorlar mı peki?İkisi de çok güçlüler. İ7-12700h tabii daha güçlü ama ikisi de işinizi görür.
Hayır, dediğim gibi çok güçlü bu işlemciler. Şu an i5-10. nesil bile işinizi her konuda görebilecek güçte iken 2 nesil ve çekirdek frekans olarak çok daha üstün olan serisi sizin için problem çıkarmaz.İleride render olayına girersek i5 zorlar mı peki?
12. nesilden bahsediyorsun sonuçta asla zorlamazİleride render olayına girersek i5 zorlar mı peki?
Hayır, dediğim gibi çok güçlü bu işlemciler. Şu an i5-10. nesil bile işinizi her konuda görebilecek güçte iken 2 nesil ve çekirdek frekans olarak çok daha üstün olan serisi sizin için problem çıkarmaz.
Nesilden modelden vs anlamadığım için soruyorum zaten. Peki ekran kartının önemi var mıdır bunun yanında. Dahili ekran kartı var çok güçlü değil sanırım. Intel® UHD Graphics12. nesilden bahsediyorsun sonuçta asla zorlamaz
Nesilden modelden vs anlamadığım için soruyorum zaten. Peki ekran kartının önemi var mıdır bunun yanında. Dahili ekran kartı var çok güçlü değil sanırım.
16 ama 8x2 mi bilmiyorumYa Render için aslında İşlemci ve ramin iyi olduktan sonra onlar ekran kartının görevlerinide yaparlar işlemcin iyi peki kaç gb ram in var 8x2 16 gb ram varsa sorun yok
Tabii ki çok önemli ekran kartı. İşlemciden daha önemli. Hele ki render için.Nesilden modelden vs anlamadığım için soruyorum zaten. Peki ekran kartının önemi var mıdır bunun yanında. Dahili ekran kartı var çok güçlü değil sanırım. Intel® UHD Graphics
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.