i7 12700K ile RX 6650 XT uyumlu mudur?

45-50K bütçe ile çok saçma bir sistem önermiş arkadaşınız. Oyun odaklı bir sistem arıyorsanız şöyle bir öneri yapabilirim:

₺1.500 aştım ama kaliteli bir sistem oldu. Aşamazsanız SSD'yi ilk etapta daha uygun bir şey alabilirsiniz. Olmadı ekran kartını RTX 4070 alırsınız, CPU soğutucu eklersiniz.

Hazır sistem isterseniz üstte atılan hazır sistem de gayet iyi.
Peki teşekkürler

Peki teşekkürler.
Rica ederim. Hazır sistem alırsanız daha uygun fiyatlı bulursunuz, üstte atılmış zaten. Bütçeniz yüksek olduğundan kendi parçalarınızı kendiniz seçip almanız bana daha mantıklı geldiği için böyle bir öneri yaptım. Gayet güzel oldu böyle.

Dediğim gibi dilerseniz ekran kartını 4070 yapıp CPU soğutucu da ekleyebilirsiniz, o şekilde de tercih edilebilir. Geri kalan iyi.

Arkadaşınıza da danışmayın bir daha, gerçekten çok saçma sapan bir öneri yapmış. O sistemle bizim önerdiklerimiz arasında dağlar kadar fark var. Hem eski bileşenler önermiş hem de bu seviye bütçe için rezalet bir ekran kartı seçimi yapmış. 6650 XT'yi 17K bütçe için falan öneriyoruz.

Rica ederim. Hazır sistem alırsanız daha uygun fiyatlı bulursunuz, üstte atılmış zaten. Bütçeniz yüksek olduğundan kendi parçalarınızı kendiniz seçip almanız bana daha mantıklı geldiği için böyle bir öneri yaptım. Gayet güzel oldu böyle.

Dediğim gibi dilerseniz ekran kartını 4070 yapıp CPU soğutucu da ekleyebilirsiniz, o şekilde de tercih edilebilir. Geri kalan iyi.
İşlemciyi 8 çekirdek yapsak olur mu çünkü bundan sonra birdaha bilgisayar almayacağım ve oyun videosu falanda çekmeyi düşünüyorum

@Andolin O halde ekran kartını RTX 4070'e düşürüp 7700X ekleyin. Bir de sıvı soğutucu alın. Sıvı soğutmalar hakkında pek bilgim yok. Bu önerdiğim sistemle yeni konu açın, bilgisi olanlar tavsiye eder.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı