Darboğaz hesaplama sitelerini kullanmayın, doğru bilgi vermiyorlar.Pek bilgim yok ancak %38 işlemci darboğazı var işlemciyi yükseltmem gerekir mi?
Darboğaz hesaplama sitelerini kullanmayın, doğru bilgi vermiyorlar.Pek bilgim yok ancak %38 işlemci darboğazı var işlemciyi yükseltmem gerekir mi?
Peki teşekkürler45-50K bütçe ile çok saçma bir sistem önermiş arkadaşınız. Oyun odaklı bir sistem arıyorsanız şöyle bir öneri yapabilirim:
![]()
MSI MAG A750GL Gen5 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG A750GL Gen5 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A750GL Gen5 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI GeForce RTX 4070 TI GAMING X SLIM 12G GDDR6X 192Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce RTX 4070 TI GAMING X SLIM 12G GDDR6X 192Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz İşlemci özelliklerini incele, 6.003,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Kingston FURY Beast Expo 16GB DDR5 5600MHz CL36 Performans Rami Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston FURY Beast Expo 16GB DDR5 5600MHz CL36 Performans Rami fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston FURY Beast Expo 16GB DDR5 5600MHz CL36 Performans Rami özelliklerini incele, 2.290,93 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Kingston Fury Renegade SFYRS/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston Fury Renegade SFYRS/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston Fury Renegade SFYRS/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.133,77 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI PRO B650M-P 7200MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP VGA mATX Anakart
PRO B650M-P, iş için tüm ihtiyaçlarını karşılayan en yeni AMD B650 yonga setine sahip bir Micro-ATX anakarttır. PRO B650M-P anakart AMD Ryzen 7000 İşlemcileri Destekler Form Faktörü: Micro-ATX Soket…www.gaming.gen.tr
₺1.500 aştım ama kaliteli bir sistem oldu. Aşamazsanız SSD'yi ilk etapta daha uygun bir şey alabilirsiniz. Olmadı ekran kartını RTX 4070 alırsınız, CPU soğutucu eklersiniz.
Hazır sistem isterseniz üstte atılan hazır sistem de gayet iyi.
Rica ederim. Hazır sistem alırsanız daha uygun fiyatlı bulursunuz, üstte atılmış zaten. Bütçeniz yüksek olduğundan kendi parçalarınızı kendiniz seçip almanız bana daha mantıklı geldiği için böyle bir öneri yaptım. Gayet güzel oldu böyle.Peki teşekkürler.
İşlemciyi 8 çekirdek yapsak olur mu çünkü bundan sonra birdaha bilgisayar almayacağım ve oyun videosu falanda çekmeyi düşünüyorumRica ederim. Hazır sistem alırsanız daha uygun fiyatlı bulursunuz, üstte atılmış zaten. Bütçeniz yüksek olduğundan kendi parçalarınızı kendiniz seçip almanız bana daha mantıklı geldiği için böyle bir öneri yaptım. Gayet güzel oldu böyle.
Dediğim gibi dilerseniz ekran kartını 4070 yapıp CPU soğutucu da ekleyebilirsiniz, o şekilde de tercih edilebilir. Geri kalan iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.