i7 13650HX ve RTX 4080 FPS değerleri normal mi?

İşletim sistemi
Windows 11
Ortalama FPS degerlerim 250 325-350 civarlarında ve sıcaklık değerleri normal mi?
Normal maç ise gayet iyi değerler hocam ölüm kalım maçında efekt olmadığı için biraz daha yüksek oluyor siz normal oyun atmışsınız yeni farkettim.
Sıcaklık değerleri fena değil ama asus laptoplar genelde sessizliğe önem veriyor fanlar sesli çalışıyor mu? Sıcaklıkları fena değil endişe edilecek bir şey yok yinede güzel değerler alıyor 75-84 arası ortalama 75 altı iyi değerler olur ama HX işlemciler yüksek sıcaklıklara dayanıklı oluyor dert edilecek bir şey değil.

Peki neden %100 kullanmıyor ki?

Valorant işlemci gerektiren bir oyun çok fazla grafik ve görsel efekt barındırmadığı için fazlasıyla yetiyor o GPU kullanımları.

Normal maç ise gayet iyi değerler hocam ölüm kalım maçında efekt olmadığı için biraz daha yüksek oluyor siz normal oyun atmışsınız yeni fark ettim.
Sıcaklık değerleri fena değil ama ASUS laptoplar genelde sessizliğe önem veriyor fanlar sesli çalışıyor mu? Sıcaklıkları fena değil endişe edilecek bir şey yok yine de güzel değerler alıyor 75-84 arası ortalama 75 altı iyi değerler olur ama HX işlemciler yüksek sıcaklıklara dayanıklı oluyor dert edilecek bir şey değil.

Valorant işlemci gerektiren bir oyun çok fazla grafik ve görsel efekt barındırmadığı için fazlasıyla yetiyor o GPU kullanımları.

İyi de ben mesela 800 FPS almak istiyorum bunun bir yolu yok mu?

Normal maç ise gayet iyi değerler hocam ölüm kalım maçında efekt olmadığı için biraz daha yüksek oluyor siz normal oyun atmışsınız yeni fark ettim.
Sıcaklık değerleri fena değil ama ASUS laptoplar genelde sessizliğe önem veriyor fanlar sesli çalışıyor mu? Sıcaklıkları fena değil endişe edilecek bir şey yok yine de güzel değerler alıyor 75-84 arası ortalama 75 altı iyi değerler olur ama HX işlemciler yüksek sıcaklıklara dayanıklı oluyor dert edilecek bir şey değil.

Evet rekabetçi oyunda bu değeleri aldım.

Açıkçası kulaklık kullandığım için pek dikkat edemedim fan sesine ama yüksek sesli bir şekilde çalışmıyordu. Endişe edilecek değilse içimi rahatlattınız hocam teşekkür ederim.

Bu arada bu laptopun ya da aynı Spec'lere sahip bir laptop FPS incelemesi bulamadım YouTube üzerinden başka bir platforma bakabilir miyim karşılaştırmak için.

Evet rekabetçi oyunda bu değeleri aldım.

Açıkçası kulaklık kullandığım için pek dikkat edemedim fan sesine ama yüksek sesli bir şekilde çalışmıyordu. Endişe edilecek değilse içimi rahatlattınız hocam teşekkür ederim.

Bu arada bu laptopun ya da aynı Spec'lere sahip bir laptop FPS incelemesi bulamadım YouTube üzerinden başka bir platforma bakabilir miyim karşılaştırmak için.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoları biliyorum hocam bende kayıtlıydı merak ettiğiniz olursa inceleyin hocam karşılaştırma yapmak için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı