RTX 4080 Valorant FPS değerleri normal mi?

İşletim sistemi
Windows 11

Shrink

Picopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
4080
Anakart
Msi 650 m a wifi
İşlemci
Ryzen 5 7600x
Merhaba arkadaşlar,
MSI RTX 4080 Suprim.
Ryzen 5 7600X.
360 Hz ASUS monitör.
16 GB RAM ile Valorant da 360-400 arası sabit FPS alıyorum normal mi? En düşük ayarlarda.

MSI Center programında support>live update>advanced kısmında MB BIOS olarak çıkacaktır. Bunu indirip kurmadan önce anakartın RGB bağlantılarını mutlaka çıkartman gerekiyor. Kurulum sırasında elektrik kesintisi olursa sıkıntı çıkartabilir.
Hocam rgb bağlantı dediğiniz ekran kartı ile sıvı soğutması rgb onların kablolarını mı cıkartayım anlamadım

MSI Center programında support>live update>advanced kısmında MB BIOS olarak çıkacaktır. Bunu indirip kurmadan önce anakartın RGB bağlantılarını mutlaka çıkartman gerekiyor. Kurulum sırasında elektrik kesintisi olursa sıkıntı çıkartabilir.
Hocam amd chipset ile graphics çıktı live update de sadece

Hocam RGB bağlantı dediğiniz ekran kartı ile sıvı soğutması RGB onların kablolarını mı cıkartayım anlamadım.

Hocam AMD chipset ile Graphics çıktı Live Update de sadece.

RGB Hub'ın, kasa fanlarının, sıvı soğutmanın RGB kablolarını anakarttan tamamen çıkartman gerekiyor. Live Update kısmında aşağıda Advanced var ona bas tekrar bak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video rehber olabilir.

Hocam rgb kapatmasam sorun olur mu bilmiyorum çünkü
RGB Hub'ın, kasa fanlarının, sıvı soğutmanın RGB kablolarını anakarttan tamamen çıkartman gerekiyor. Live Update kısmında aşağıda Advanced var ona bas tekrar bak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video rehber olabilir

Hocam ben de jrgb yeri gözükmüyor ekran kartı kaplıyor orayı

Arkadaşlar apex de en üst ayarlar da 300 alıyorum güncelledim ama valorant da neden bu kadar düşük

Son düzenleme:
Hocam rgb kapatmasam sorun olur mu bilmiyorum çünkü

Hocam ben de jrgb yeri gözükmüyor ekran kartı kaplıyor orayı

Arkadaşlar apex de en üst ayarlar da 300 alıyorum güncelledim ama valorant da neden bu kadar düşük
Valorant'ı pencereli tam ekranda oynamayı denedin mi?
Benim bilgisayarımda gözle görülür bir artış sağlamıştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı