i7 13700H RTX 4070 sistemde GTA 5 performans düşüklüğü

xScaryNight

Hectopat
Daha fazla  
RTX 4070 ekran kartım var Intel i7 13700H işlemcim var 13.nesıl 16 GB RAM GTA 5 en yüksek ayarlarda kaldırması gerekirken drop yiyorum sürekli. Ayarları normale aldığımda ise gene aynı sorun devam ediyor. Bunun sebebi nedir? Sistem çok güçlü olması lazım, daha 2 günlük cihaz ama girerken fan aşırı hızlanıp ısınmalar oluyor acaba ondan mı? Gene de normal ayarlarda drop yemeden akıcı oynatması gerekir. Sizce bunun sebebi nedir?

Ya bir git Allah aşkına. Sıvı metal olduğu için öyle soğuk kalıyor zaten. Normal macun olsaydı önermezdim. Kasa ve soğutmaymış. Limit olmasa Nitro'lardaki gibi o cihaz rahat 100 dereceyi görür. Takmışsın kafana HP'yi, ölene kadar da savunacaksın. Benchmark'ta yediği fark cihazı tam gücünde kullanamamasına yol açacak. Ayrıca dandik soğutması ve limiti nedeniyle sınıra yaklaınca ikide bir güç ve hız indiriecek bu da drop yaşamasına neden olacak. Kabul et artık şu HP'nin mallığını.

O etiketlediğin hocaların kötü soğutma var deyince şimdi konuyu değiştirip Victus'a mı çamur atmaya çalışıyorsun 😀?

O etiketlediğin hocaların kötü soğutma var deyince şimdi konuyu değiştirip Victus'a mı çamur atmaya çalışıyorsun 😀?

Çift kanal RAM sonradan düzeltilebilecek bir şey. Öyle saçma bir soğutma gibi çözülemeyecek bir sorun değil. Xevanior nerede Nitro'nun kötü soğutması var dedi acaba?

RTX 4070 ekran kartım var Intel i7 13700H işlemcim var 13.nesıl 16 GB RAM GTA 5 en yüksek ayarlarda kaldırması gerekirken drop yiyorum sürekli. Ayarları normale aldığımda ise gene aynı sorun devam ediyor. Bunun sebebi nedir? Sistem çok güçlü olması lazım, daha 2 günlük cihaz ama girerken fan aşırı hızlanıp ısınmalar oluyor acaba ondan mı? Gene de normal ayarlarda drop yemeden akıcı oynatması gerekir. Sizce bunun sebebi nedir?
537.58 nolu nvidia driverini indirip denermisin ama ilk önce şu an kurulu olan driveri kalıcı olarak sil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı