- Makaleler
- 1
Daha fazla
Karar senin ancak attığın ürünlerin ederi 30-32k bandı, daha fazla etmez. Marka desen monster yani, dell, msi, asus, apple vb marka değil. 12 ay taksit diyorsun o konuda anlıyorum ama cihaz 50k zaten aylık ödemesi 4kdan fazla yapıyor. Daha iyi soğutmalı, daha güzel cihazları 35k bandına bulabilir, vade farkıyla 9 taksit yapıp her ay 300-500 TL fazla taksit ödeyip güzel cihaz almanız daha mantıklı. Attığınız ürün sırf taksidi için alınacaksa bile en fazla ederi 40kDurumumu anlatmışım, 12 taksit altında cihaz alamıyorum ödeme yapamam. Ram ssd vs ekleyince yine fiyat artıyor önerilen cihazlarda. Soğutma konusunda 2 monster kullandım. 2 cihazımda da sorun yaşamadım şimdiye kadar, servis ve müşteri hizmetlerinden de memnunum. Kazık fiyat dediğin windows kurulu olmasından kaynaklanıyor, lisanslı windows ürünleri fiyatına bir bak istersen. Ben de şunu söylüyorum bu kadar laf anlatmama rağmen, işlemci kıyaslaması yapmama rağmen sen kim oluyorsun da gelip burada enayi diyorsun bana? Her şeyi geçtim param var alıyorum sana ne? İşlemci yorumu yapacaksan adam ol insan gibi cevap yaz yok yapmayacaksan ikile haddine düşmeyen konulara burnunu sokma